פורסם 2010 באפריל 1415 שנים ששששששששלום, מה שלומכם? אז ככה אני צלם ואני מחפש מחשב שיתאים לצרכים שלי: מסך טוב, מעל 14 אינצ' זכרון ראם לפחות 3-4 גיגה DDR3 מעבד טוב ממ דיסק כשיח רצוי גדול אבל אם אין בדגם שהמלצתם אז לא נורא, צורב DVD טוב קורא כרטיסים (CF\SD) וזהו נראה לי. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ אך אם עדיף בחול (EBAY) זאת לא בעיה. אם עדיף MAC אשמח לשמוע על המלצות, אני לא סגור על חברה כלשהי. אודה להמלצותכם, מוש.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים 1. מק לא נכנס בתקציב שלך2. התקציב שלך בכללי הוא נמוך מידי ולכן אנשים לא ממש ששים לעזור לך3. אם עדיף מק או לא זה כבר תלוי בשימושים שלך בצורה יותר מדויוקת, לפני קניית מק כדאי לשחק עם אחד במשך מספר שעות ולראות איך נוח לך איתובהצלחה
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר תודה על התגובה שלך,אמרתי בסביבות 3500 זאת אומרת פלוס מינוס..מה לגביי הAcer Aspire 5740G?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315הוא טוב?
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר אם לא בא לכם לעזור זה בסדר אבל תגידו לא בא לי!יש פה הודעות שאפילו לא טרחו לקרא את החוקים של הפורום ועזרו להם - עזרו אפשר לחשוב לתת חוות דעת על מחשב שמומלץ לקנות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.