עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי פיתוח תוכנה. תקציב כ-3000-4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב.

השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.)

המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'.

בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט.

אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נוספת תחסוך לי הרבה זמן בעבודה, אז אשמח לשקול זאת.

(מסך וציוד היקפי לא דרושים)

תודה!

פורסם

זה כללי מדי, אם תגיד מה אתה משחק, כמה זה באמת חשוב לך ועל איזו רזולוציה, סביר שאפשר יהיה להרכיב משהו הגיוני.

בקיצור עדיף תמיד לענות על השאלות בסטיקי של המדור:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני משחק לעיתים רחוקות, לכן מספיק שיהיה כרטיס מסך סביר, לא אכפת לי שלא יוכל להתמודד טוב עם המשחקים שיצאו היום, זה בכלל לא קריטי. הרזולצייה היא 1680X1050.

שכחתי לציין שאני רוצה שיהיה הארד דיסק 1TB, ושוב, שהמחשב יוכל להתמודד טוב עם תוכנות רבות שרצות במקביל, שגוזלות הרבה זיכרון וצריכות זמני עיבוד ותגובה מהירים, כי זה שווה לי הרבה כסף.

בנוסף, אני לא מוגבל עם מערכת הפעלה 32BIT, אז תכניסו כמה זיכרון שצריך לדעתכם :)

פורסם

בחריגה די גדולה, אבל לצרכי פרנסה במתאר שתיארת זה מוצדק לדעתי:

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1476

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪594

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK ₪488

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] POWER COLOR HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ₪496

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125

מארז:

[..] LANCOOL PC-K56B w/o PSU ₪331

ספק כוח:

[..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪253

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪219

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪427

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪4897

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* אתה יכול לקחת בינתיים "רק" 4G זיכרון במקום 8G, לוותר בינתיים על ה-MUGEN ולהתפשר מעט ברמת השקט כדי לסגור את החריגה ולחסוך.

* לחליפין, אפשר ללכת על מפרט I5-750 או AMD 4X965 אם 4 ליבות/נימים מספיק לך במקום 4 ליבות/8 נימים של ה-I7.

מכיוון שקל מאוד לשדרג זיכרון/קירור (בניגוד לפלטפורמה/מעבד) הייתי הולך על האופציה הראשונה ולא מתפשר על השקט.

פורסם

האם מערכת ההפעלה שאתה עומד להריץ היא בגרסאת 64BIT?

פורסם
  • מחבר

האם מערכת ההפעלה שאתה עומד להריץ היא בגרסאת 64BIT?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים