פורסם 2010 באפריל 1415 שנים שלום,אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו)* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450).* גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי.* משקל רצוי? Mini* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות.* בלוטות? עדיף.* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה.* צורב DVD? עדיפות.* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו.עוד דבר,ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים * צורב DVD? עדיפות.תשכח מזה בנטבוק.. רק חיצונילגבי המלצה עבורך, הכי כדאי מבחינת ביצועים-מחיר לקחת x100E של לנובוhttp://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heלמה עדיף על ה-1201?- זול ממנו ב-500 שקל- מעבד חזק בכמעט פי 2- 2 ג'יגה זכרון לעומת 1 ג'יגה ל-1201- היתרון היחידי של האסוס הוא HDMIאם אתה יכול להסתדר עם יציאת VGA ואודיו רגילה הלנובו עדיף פי כמה
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים האסוס מגיע עם 2 ג'יגה זיכרוןיש לו NVIDIA IONוהארדיסק הרבה יותר גדול וכמובן HDMIכמו כן האסוס 12.1 ולא 11.6והמעבד שלו הוא דואל קור, אם אתה אומר שה- AMD חזק יותר סבבה.. לא בדקתיצורב נראה לי מיותר בימנו.. אבל זאת רק דעתי האישית
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים האסוס מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון יש לו NVIDIA ION והארדיסק הרבה יותר גדול וכמובן HDMI כמו כן האסוס 12.1 ולא 11.6 והמעבד שלו הוא דואל קור, אם אתה אומר שה- AMD חזק יותר סבבה.. לא בדקתי צורב נראה לי מיותר בימנו.. אבל זאת רק דעתי האישית מסכים - במיוחד לגבי הצורב יש רק נקודה אחת שהלנובו לוקח - מוניטין\אימנות\שירות - לזה ASUS עדיין לא מתקרבים
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים ללנובו הזה יש כרטיס מסך נפרד מדגם HD3200 של AMD ככה ש-ION הוא לא יתרון בולט של ה-1201בנוסף ההפרש בין 11.6 ל-12.1 לא מורגש (שוב מנסיון עבודה שלי)המעבד שלו אולי dualCore אבל שים לב שמדובר בשתי ליבות אטום, הביצועים של מעבד ליבה אחת כמו ה-SU2300 של אינטל יהיו עדיפיםוהמעבד בלנובו מקביל בערך ל-SU3500 ככה שהביצועים שלו עדיפים בלא מעט.שים לב לנתון נוסף - המסך בלנובו הוא מסך מט שנוח יותר לעבודהקשה לי להבין איך אתה אומר שהאסוס עדיף במיוחד כשהוא עולה מעל 450 שח יותר! (כמעט 20 אחוז יותר מהלנובו)
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים לא אמרתי שהוא עדיף, רשמתי את נתוני המחשב והעמדתי דברים על דיוקם, פותח הטראד כבר יעשה את השיקולים שלו ויחליט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.