עבור לתוכן

שלום ! רציתי לדעת אם ניתן לחבר למסך אחד שני

Featured Replies

פורסם

כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד. :hi:

פורסם

יש לי הרגשה שאין לך מושג על מה אתה מדבר... בכל מקרה אתה לא מחבר כונן למסך, וזה לא משנה האם אחד או עשרה.

פורסם
  • מחבר

התגובה הזו מזכירה לי את אותו האדם שידע 400 מילים והשתמש ב 1000 מילים. אני דווקא כן יודע על מה אני מדבר, פשוט וקל - מסך מחשב, בו צופים בעת גלישה במחשב שימוש אחר במחשב . כונן - מקום משבם של רכיבי המחשב השונים על לוח האם, עטופים במארז. מבין, יופי.

אני רוצה לחבר שני מארזים (בשפת העם-כונן) למסך אחד מה אני צריך? יודע, תגיב לא, תמשיך הלאה. אין צורך להיות יותר מידי מתוחכם עד שלא יודעים על מה מדברים. :bash:

פורסם

למילה "כונן" יש כמה משמעויות. אחת מהן היא מה שאמרת, אחרת (שמקובלת יותר בעולם המחשוב) - דיסק או התקן לקריאה/כתיבה של דיסקים.

בתור אחד שיודע על מה הוא מדבר, הייתי מצפה ממך שתשתמש במונחים המקובלים, כדי שגם יבינו אותך נכון.

לשאלתך - וודאי שאפשר כל עוד למסך יש יותר מכניסה אחת (ולרוב המסכים של היום יש לפחות 2, ולעיתים גם 3 או 4).

נ.ב. להבא - אל תפתח בבקשה יותר מדיון אחד על אותה השאלה (כבר מחקתי שני דיונים אחרים שלך). בטח לא עם כותרות מטומטמות ומעליבות כמו "למבינים בלבד".

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה. שנית, מיד קלטתי שאתה מאותם אנשים יומרניים המדברים גבוהה. בכל הפורומים בהם השתמשתי לתיאור המארז במילה "כונן" הבינו מיד למה כוונתי.

לידיעתך, פורום נןעד להדיוטות וטפשים שכמוני.

לבסוף, לא היית צריך להפגע מהפניה,"למבינים בלבד", אם נפגעת, סליחה, ובדרך תשאל את עצמך למה נפגעת?

יום טוב

:xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 17:23:01

בדקתי, אין לי שתי חיבורים במסך, יש ביכולתי בכל זאת לעשות משהו?

תודה

פורסם

לקנות מתג KVM.

בהנחה שהחיבור במסך שלך הוא הVGA הסטנדרטי (חיבור D-SUB כחול 15 פינים).

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=KVM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים