פורסם 2010 באפריל 1315 שנים שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים מחבר עם כלי מהאתר של אסוס דרך דוס...לקובץ קוראים BUPDATER.EXE...זה הביוס הראשון שלא נתן לי לחזור אחורה... :-\
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים מחבר ההסבר בחוברת בקשר ל CRASH FREE הזה פשוט עלובה... אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד... ניסיתי כבר כמה כלים גם דרך המערכת הפעלה וגם דרך דוס, כולם אומרים שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר מהביוס הקיים... :facepalm:
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הEZFLASH לא מאפשר? אתה יכול לנסות מה שכתוב כאן:http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080411095605234&board_id=1&model=P5K+Premium%2FWiFi-AP&page=1&SLanguage=en-usלמרות שלדעתי כדאי לך לחפש גרסה חדשה יותר של התוכנה שבקישור.
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים מחבר ניסיתי את זה, אני מקבל הודעת שגיאה ( שדיי נפוצה ברשת ) אבל לא מצאתי פיתרון...זאת ההודעה,asf signature not foundתודה רבה על העזרה ועל הזמן...!
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר ניסיתי גם את זה... אותה שגיאה בדיוק כמו BUPDATER... בכל מקרה אחרי כמה ימים טובים, הצלחתי למצוא שילוב חדש של מתחים ( לא גבוהים יותר, שונים ) והמחשב יציב שוב נחכה לביוס הבא כדי להתלונן שוב
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים תגיד איך הלוח אמ הזה בכללי ?אתה מרוצה ממנו ?אני רוצה לירכוש אותו, אתה ממליץ עליו ?או על לוח אחר באותה הרמה ?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר סורי על התגובה המאוחרת, לא ראיתי... הלוח מצויין, יכולות אוברקלוק מעולות, ביוס נוח, עדכוני ביוס תכופים ונראה טוב הבעיה שהוא קצת יקר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.