עבור לתוכן

OC לGTX 260

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי Gainward Golden Sample GTX 260 Core 216, שכבר בא עם OC מהמפעל ל625/1348/2200.

אחרי כמה וכמה שעות של משחקים עם הקלוקים הגעתי לקלוקים יציבים ב100% של 720/1512/2320, מה שהכי מפתיע שרוב הזמן הקלוק שהחזיק אותי מאחור הוא דווקא הזכרון... כנראה שנפלתי על כרטיס עם זכרונות שלא אוהבים OC :nono:

בכל אופן, אחרי כמה וכמה שעות טובות של קרייסיס וMETRO 2033 ללא שום בעיות וללא הפסקה, הרצתי לבסוף FURMARK רק כדי להיות בטוח.

תוצאה סופית:

gpuoc.th.png

מה דעתכם? מפתיע שדווקא בזכרון לא הגעתי לאיזור ה1200+, אפילו ב1188 לא הצלחתי להתייצב, אבל העיקר הליבה והשיידר...

פורסם

אני ינסה גם בכרטיס שלי ( יש לי כזה בדיוק ) ויגיד לך אם הזכרונות אצלי הולכים רחוק יותר או לא... ( יתן לך אינדיקציה )

העלת מהירות מאוורר ? או שהשארת במצב אוטומטי ? מתחים ?

תריץ VANTAGE, בתדר הזה אתה חזק יותר מ 285GTX :P

פורסם
  • מחבר

אכן אני עובר את הGTX285 באופן שניתן להרגיש כבר, והמאוורר עומד על פרופיל שאני הגדרתי, ועולה באופן אוטומתי עם הטמפ'. בIDLE הוא על 30% וכמו שאתה רואה בFURMARK הוא יכול לקפוץ גם ל75-77%. מתחים על סטוק, לא רציתי להתעסק איתם, מה גם שאני מסתפק בקלוקים הנ"ל.

בכל אופן אני מאוד מרוצה מיכולת הOC של הכרטיס הספציפי הזה, לא ראיתי יותר מדי אנשים באינטרנט שהגיעו לתוצאות דומות.

מה שכן - בשום דרך לא הצלחתי לייצב את הכרטיס על תדר גבוה יותר לזכרון, כל שאולי הזכרון שבא עם הכרטיס שלי קצת "פגום" בקטע הזה, או שמדובר בזכרון DUMBED DOWN ששמו בכרטיס כדי להוריד במחיר... :nixweiss:

בכל אופן מדהים שאני מסוגל לעמוד על ביצועים גבוהים יותר מכרטיס שעולה 1800-2200ש"ח :D

דרך אגב, בהתחשב בזה שיש לי בסה"כ דו-ליבה על 3GHZ, האם המעבד מגביל את הכרטיס כשהוא בתדרים כאלה או שעדיין לא?

פורסם

תלוי ברזולוציה שאתה משחק...

ב 1800-2200 שקל יש כבר 5870, אני לא חושב שהכרטיס שלך נוגע בביצועים שלו :P

פורסם
  • מחבר

אכן, אבל עובדה שGTX285 בארץ עולה 1800-2200, בגלל זה אני מתלהב (לא שבאמת אכפת לי:P)

בכל אופן, מסתבר שהזכרון בכלל לא מסכים לעבור OC. תקוע על ה1100MHZ סטוק. פירטתי קצת בת'רד הבא - אשמח אם תעזור:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457311.0

ולגבי הרז', מדובר ב1680 על 1050...

פורסם

GTX 285 כבר מזמן לא נמכר במחיר הזה..שלא נדבר על אחד יד שניה :xyxthumbs:

בכל אופן אחלה תוצאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים