עבור לתוכן

מבצע OC למערכת

Featured Replies

פורסם

טוב התקנתי את הזכרונות החדשים (4GB של GSKILL במהירות 1066, אבל עשיתי DOWNCLOCK ל-800 כי הלוח אם שלי מעפאן).

עד שיגיע ה-WIN7 ULTIMATE אני רוצה להתנסות קצת ב-OC.

כמו שניתן לראות במפרט שלי, המערכת מקוררת כמו שצריך!

המערכת בסטוק, המעבד על 2.4 והכרטיס על 600/1500/900.

הנה תמונה של מבחן ה-3DMARK:

http://img689.imageshack.us/i/orbworldofperformance12.jpg/

יש לציין כי מתוך סקרנות הרצתי את ה-DEMO פעם אחת לפני שהתחלתי את המבחן, לא בטוח איך זה השפיע על המערכת. משום מה היו שני מבחנים שרצו מ-מ-ש לאט, כאילו במקסימום 2 FPS. זה נורמאלי? כי הם לא היו ממש מפורטים גראפית בהשוואה לכל האחרים שתמיד רצו חלק.

השאיפה היא להגיע ל-3.2 במעבד, על הכרטיס אני לא סגור לאן אני אמור להגיע, אבל זה יהיה המקסימום היציב בכל מקרה. כמה אתם חושבים שזה יהיה? בכמה MHZ להעלות כל פעם? האם כדאי "להקפיץ" את הכרטיס קצת ואז להמשיך לאט יותר (כמו שאני מקפיץ את המעבד ל-2.7 ומנסה להמשיך משם)?

הספק יחזיק לדעתכם את המחשב עד שם?

פורסם

ישנם מבחני 3DMARK שנותנים FPS מעליב על כל מערכת בערך.

אין מן קירור יש לך על כ.המסך? לא הייתי מזנק גבוה מדי בכל נסיון, שווה לך לבדוק באינטרנט לאן אנשים הגיעו עם כרטיס מהדגם שלך כדי להתאים ציפיות. כעיקרון הG92 מסוגלת לOC לא רע של כ25% בליבה.

לגבי הOC למעבר, הלוח שלך לא מבריק לOC, אבל מאחר והוא כן תומך במעבדים שעובדים בFSB 1333MHZ ועבור 3.2GHZ אתה צריך בסך הכל 1422MHZ של FSB והזיכרונות לא מגבילים זה נשמע אפשרי.

פורסם
  • מחבר

ישנם מבחני 3DMARK שנותנים FPS מעליב על כל מערכת בערך.

אין מן קירור יש לך על כ.המסך? לא הייתי מזנק גבוה מדי בכל נסיון, שווה לך לבדוק באינטרנט לאן אנשים הגיעו עם כרטיס מהדגם שלך כדי להתאים ציפיות. כעיקרון הG92 מסוגלת לOC לא רע של כ25% בליבה.

לגבי הOC למעבר, הלוח שלך לא מבריק לOC, אבל מאחר והוא כן תומך במעבדים שעובדים בFSB 1333MHZ ועבור 3.2GHZ אתה צריך בסך הכל 1422MHZ של FSB והזיכרונות לא מגבילים זה נשמע אפשרי.

בדקתי והמקסימום שמישהו אי פעם קיבל ב-3DMARK בשני המבחנים הללו זה כמעט 5FPS. ולבחור היה i7 Extreme עם 5870 והכל...

הקירור שלי לכ.מ. הוא Thermalright HR-03 GT, שזהו קירור פסיבי אך מצויין. הפכתי אותו לאקטיבי ע"י חיבור מאוורר TT רגיל לצינורות הקירור, בהמלצת החנות TMS. הטמפרטורות בסביבות ה-25 במנוחה. די טוב, לא?

אני יודע שהלוח שלי לא מבריק ל-OC, אבל אין לי כסף לשדרוג וזה גם לא משתלם, כשהיום הסוקט שונה וה-DDR השתדרג אף הוא.

לא הבנתי את מה שניסית להגיד. מצד אחד אתה אומר שזה אפשרי, מצד שני אתה אומר שהלוח שלי תומך ב-1333MHZ ושכדי להגיע ל-3.2GHZ אני צריך FSB ב-1422. אז בעצם ה-FSB שאני צריך עולה על מה שהלוח מאפשר, אז איך אוכל להגיע ל-3.2GHZ?

בתור התחלה העלתי את ה-CORE ל-756MHZ ואת מהירות הזיכרון ל-920 (בסטוק זה 600 ו-900). נראה יציב, אבל איך אני בודק?

קראתי את המדריך באתר שאומר להריץ 3 לופים של 3DMARK. האם זה אומר להריץ את כל המבחנים 3 פעמים או רק 3 "סצינות" שכאלו?

פורסם

הכוונה את כל המבחנים 3 פעמים

אתה יכול להכנס להגדרות להוריד את המבחני CPU זה יקצר את הזמנים משמעותית - אלו המבחנים ה "איטיים" יש 2 כי 1 בודק ליבה בודדת ואז אותו דבר בריבוי ליבות

לכן המבחן השני תמיד יותר מהר במידה ויש יותר מליבה אחת במעבד

פורסם
  • מחבר

הכוונה את כל המבחנים 3 פעמים

אתה יכול להכנס להגדרות להוריד את המבחני CPU זה יקצר את הזמנים משמעותית - אלו המבחנים ה "איטיים" יש 2 כי 1 בודק ליבה בודדת ואז אותו דבר בריבוי ליבות

לכן המבחן השני תמיד יותר מהר במידה ויש יותר מליבה אחת במעבד

לצערי הרב אין אפשרות לעשות דבר כזה בלי לשלם על התוכנה.

פורסם

יואב המטרה היא העלת הביצועים במשחקים כן ?

מה הטמפ' של המעבד ? הטמפ' של הכרטיס מסך מצויינת..מה שכן בדקת עם 3DMARK VANTAGE ? איזה מבחנים בדיוק?

פורסם
  • מחבר

יואב המטרה היא העלת הביצועים במשחקים כן ?

מה הטמפ' של המעבד ? הטמפ' של הכרטיס מסך מצויינת..מה שכן בדקת עם 3DMARK VANTAGE ? איזה מבחנים בדיוק?

3DMARK BASIC. הם דורשים תשלום על הגרסאות האחרות. ובגלל שזה הבייסיק, לצערי כל המבחנים. יש תוכנות יותר טובות לבדיקת כרטיס המסך? התוכנה של ATITOOL מזייפת ברמות, היא קבעה לי שהמקס' שלי זה 756MHZ וזה לא הגיוני בגרוש. אפילו ל-720 אני לא חושב שאני אגיע.

המעבד על 30 במנוחה.

פורסם

מבחינת ביצועים אין יותר מדי..הכי טוב יהיה פשוט לבדוקFPS במשחקים..לפני ואחרי הOC..

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים אין יותר מדי..הכי טוב יהיה פשוט לבדוקFPS במשחקים..לפני ואחרי הOC..

FPS יציב למדי אבל אין לי משחקים רציניים לבדוק את זה איתם.

בינתיים הכרטיס על 675MHZ, שמעתי ש-RIVATUNE תוכנה טובה ל-OC אבל פשוט לא הבנתי איך אני עושה בה מה.

עם איזו תוכנה הכי כדאי לבצע OC? או ש-ATI בסדר? ומה עם בדיקת יציבות?

פורסם

לאוברקלוקינג אני ממליץ מאוד על MSI AFTERBURNER

היא גם מעולה לניטור פשוט ויעיל של הכרטיס, וקביעת פרופילים. (מבוססת RIVATUNER)

מבחני מאמץ? אפשר 3DMARK למשל VANTAGE על הגדרות גבוהות.

יש היום להורדה גם את UNIGINE HEAVAN 2.0, חינמי ומעמיס אחלה על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

לאוברקלוקינג אני ממליץ מאוד על MSI AFTERBURNER

היא גם מעולה לניטור פשוט ויעיל של הכרטיס, וקביעת פרופילים. (מבוססת RIVATUNER)

מבחני מאמץ? אפשר 3DMARK למשל VANTAGE על הגדרות גבוהות.

יש היום להורדה גם את UNIGINE HEAVAN 2.0, חינמי ומעמיס אחלה על הכרטיס.

הכרטיס שלי הוא לא MSI, אלא של GB. האם התוכנה עובדת גם עליו?

אין לי ויסטה, אני לא יכול להשתמש ב-VANTAGE.

פורסם

זה לא משנה (ניחשתי שתשאל) התוכנה עובדת עם הכל. (כל כרטיסי NVIDIA וATI למיניהם)

אין לך ויסטה? אוקיי, אתה עדיין יכול להשתמש בUNIGINE HEAVAN 2.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים