פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל}אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא...תודה רבה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר מכס אני לא משלם כי נעשה את זה על שם אחי שהוא חייל והוא פטור מזה....יכול להיות שגם ממע"מ אבל לא נראה לי....אז אתם מכירים איזה אתר אמין?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אין מכס על חלקי מחשב, רק מע"מ, וגם זה רק על מוצר שעלותו (ללא דמי משלוח) עולה על 50$אבל מכיוון שכל זיכרון שמכבד את עצמו יעלה יותר מ50$, תצטרך לשלם תוספת של 18% מע"מ על המחיר + תצטרך לשלם דמי משלוח מחו"ל (בסביבות 20$ +-)
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים www.newegg.comhttp://shop.yahoo.com - יש שם כל מיני חנויות שהם עובדים איתם , תבחר את הכי זולה עם ציון טוב .www.jab-tech.com
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים NewEgg לא שולחים בינלאומי אם אני לא טועה..והמע"מ (18%) הוא על עלות כוללת של המוצר (כלומר שווי + משלוח).
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים NewEgg לא שולחים בינלאומי אם אני לא טועה..נכון , נזכרתי שקניתי שם דרך מכר שגר בארה"ב ..
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר כן נראה לי שזה גם מה שאני יעשה...אין הרבה התלהבות מאתרים בחו"ל לשלוח לישראל..{דרך אגב ראיתי באתר של קינגסטון 79 דולר לסטיק של 256 3500 hyperX הרבה יותר זול מהארץ }.אוקיי תודה רבה בנתיים...אבל אני אשמח לקבל עוד אתרים...תודה
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים האתר היחיד שראיתי ששולח ישירות לישראל הוא JAB-TECH.COMכנראה יש עוד אבל ג'אב טק עוסק במוצרי אוברקלוק ומודינג בעיקר .
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים האתר היחיד שראיתי ששולח ישירות לישראל הוא JAB-TECH.COMכנראה יש עובד אבלגאב טק עוסק במוצרי אוברקלוק ומודינג בעיקר .אין שם זיכרונות, לצער כולנו !
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר מישהו שמע על zipzoomfly.comמעניין אם הם אמינים כי הם ממש זולים....kingston hyperX 3500 65 דולר לסטיק של 256אם הם אמינים אני מזמין מהם לאמריקה ומישהו כבר ישלח לי משם
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים אחי , אם זה עוזר לך אז הנה כמה אתרים בחול שמשוים מחירים כמו זאפ.www.nextag.comwww.dbuys.comwww.dealtime.comנ.ב דרך אלה מצאתי את המצלמה שלי תחפש שם אתרים שמיבאים לארץ...מקווה שעזרתי
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני הזמנתי מ Newegg.com אל דודים שלי שגרים בארה"ב והם הביאו את זה לארץ באחד הביקורים.יצא כמעט חצי מהמחיר בארץ, חלק מהחלקים היו כאלה שבכלל לא מיובאים לארץ...יש בחנות מבחר ענק, והמחירים נמוכים מאד (יחסית לחנויות אחרות שבדקתי בארה"ב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.