עבור לתוכן

איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי

Featured Replies

פורסם

ברור שזה ייתן הבדל בביצועים! תחשוב שאם עכשיו יש לך משחק שמקרטע אתה תוכל לגרום לו לעבוד חלק!

אין דבר כזה כמה אוברקלוק שווה לעשות, תעשה כמה שהכרטיס שלך מסוגל.

• תגובות 44
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השאלה היא , האם הכרטיס שלו מסוגל להוציא משהו מה OC הזה .

עשיתי מספר פעמים OC על GeForce2 ובכולם השיפור במשחקים לא היה מורגש ,

והשיפור ב 3DMark היה פחות מ 200 נקודות .

פורסם

תנסה. אתה אמור לראות שיפור בביצועים בגלל שהזכרונות שלך יותר מהירים מהגירסא שבאה עם 128MB זיכרון.

אבל אל תצפה לניסים

פורסם

יש גרסה של 128MB ?!

אני הבאתי את זה כדוגמא דמיונית ..

פורסם

גרסא של 128 אין, 200 נקודות מתוך 1200-1400 נקודות זה הרבה, ואני גם הגעתי לשיפור של 800 נקודות עם כרטיס כזה..

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה

הבאתי עכשיו מחבר מאורור 50 מ"מ אני אחבר אותו לכרטיס מסך בבוקר וגם מאורור קטן לצ'יפסט

פורסם

שכח מהצ'יפסט!!

למה אתה כל-כך רוצה לקרר אותו? זה לא ייתן לך כלום אז תחסוך לעצמך את המאורר הזה לדברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

שמתי לפני 15 דקות מאורור על הצ'יפסט ועל הכרטיס מסך , הייתי צריך לחתוך אותו כי זה מאורור ישן ולא הייה לו חיבור בברגים אלה הוא הייה מחובר על תעלה

פורסם
  • מחבר

אלו הן הטמ"פ אחרי הוספת קירור לצ'יפסט ולכרטיס מסך , כמו כן יש שני מאורורי דלת אחד שדוחף אויר על המעבד ועוד אחד שדוחף על הציפ ועל הכרטיסים שניהם 80 מ"מ

פורסם

יופי, מה זה נתן לך? עכשיו אתה שמח? ירדו 3 מעלות מעבד ומעלה אחת לצ'יפסט? כל הכבוד, אני מקווה שזה נתן לך סיפוק כי משהו אחר זה לא נתן!

פורסם
  • מחבר

זה סיפק אותי מינית

פורסם

פטיש מלחמה ( ;D) מה מה זה נתן לו?

אני בטוח שאתה היית מתרגש אם הית מוריד 3 מעלות מהמעבד בצורה כל כך פשוטה וגם אם הוא לא עושה אוברקלוק לפחות זה ירוץ יותר קר...

ומאוורר על הצ'יפסט יעזור ליציבות (אני בטוח שלא היו לו בעיות מהסוג הזה בכאלה טמפ, אבל תאר לך ביום הכי חם של הקיץ או סתם שיהיה כי מעבד לא יכול להיות קר מדי......:)

114508534 בכל זאת אם אתה יכול למצוא דרך לחבר את המאוורר הזה מהצ'יפסט לכרטיס מסך הוא לסלוט PCI שתחתיו זה יהיה עדיף על לשים בצ'יפסט ותוכל לקבל יותר אפשרויות OC לכ.מסך שלך...

אני אישית לקחתי עטיפה של קלטת וידאו (מהקשים) חתכתי חור למאוור שלי, מקום לברגים, וחתכתי את העטיפה (צד אחד שלה כמובן) ככה שתוכל להיכנס לחריץ PCI זה התאים בול בעובי וזה איפשר לי לעשות עוד 50 מה"צ אובר קלוק (זה מאוורר דלטא קטן)!!!

עריכה : פשוט יש לי ZM80A-HP וזה הדרך היחידה שיכלתי לשים מאוורר

פורסם
  • מחבר

סבבה זה נחמד

אני חיברתי מאורור 50 מ"מ לכרטיס מסך , על המאורור היו תעלת אז חיברתי אותו לכרטיס והוא מחזיק חזק ולצ'יפסט חיברתי מאורור קטן של 20 מ"מ בעזרת סטריפ שחיבקתי לקליפס של הגוף קירור

פורסם

תסתכלו במפרט

אני רוצהב לעשות אובר קלוק אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה ויש לי מאורור 1 מוציא מתחת לספק שניים דוחפים בדלת ואחד מתחת להארד דיסקים דוחף .

כדיי בכלל לעשות ?

אני שמח בשבילך, גם באתר הזה ואני בטוח ברחבי האינטרנט קיימים מדריכים ויש גם הרבה תשובות בפורומים. אתה יכול לחפש, אין סיבה לעוד דיון. אתה יכול גם להפעיל צקת את הדימיון ובמקרה ואתה נתקל בבעיות - לא לדרוש מאיתנו לנבא מה המאקסימום שתגיע או איך להזיז את הג'מפרים/הגדרות הביוס(אולי אתה רוהצ שגם נבוא אליך הביתה לעשות את זה) - אז תבוא אלינו בשאלות.

פורסם
  • מחבר

שקט מי שואל אותך עם זה לא מוצא חן בעינייך אל תגיב !!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים