פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר איך אני יכול לשפר את הקרור שלו , ועל איזה ספק מדובר ?למה המעבד קשור ללוח שאי אפשר לעשות לו אובר קלוק ?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים יש לך לוח של אינטל , ומכיוון שהם לא רוצים שתתעסק עם המעבד שלהם יותר מדי ( ואולי תשרוף אותו , והם יצטרכו להחליף לך ) , הם לא נותנים לך לשנות שום דבר בקשר אליו ..
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אין טעם להשקיע עוד כסף בקירור הצ'יפסטיש לך אחלה טמפרטורות- במיוחד לאחד שלא יכול לעשות אוברקלוק בכל מקרהאבל אם ממש בא לך אתה יכול לקנות איזה מאוורר בשבילו... אחד פשוט ומגניב עם לדים ולהרכיב על הצלע קרור אם ממש כואב לך שאין לו מאוורר למרות שזה ממש לא נחוץ
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר יש לי מאורור ממעבד 486 יש שאני הולך לתקוע על הצ'יפסט ועם הלוח של אינטל אני לא יכול לעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר קצת יותר הסברים , ועד כמה זה מסוכן יש לי GFORCE 2 64M .איך אני בודק את הטמפרטורה שלו
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים עזב טמפ' הוא יהיה בסדר, אבל תעלה 5-10 מגה הרץ ואז תריץ באנצ'מארק, עם אין לך טקסטורות פגומות (אתה תבין למה אני מתכוון שתראה את זה) אז אתה יכול להעלות עוד ככה כל פעם כמה מגה הרתים ואז בדיקה עד שתגיע למקסימום
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים OC קטן לא ייתן שיפור מורגש ב GeForce2 , אלא אם אתה דואג לו לקירור טוב ועושה OC רצחני .
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר עד כמה OC לכרטיס מסך יהיו באמת שימושי? ועד כמה מומלץ להעלות ?אני יוכל להריץ משחקים שדורשים יותר זיכרון ?
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים זה לא הזיכרון שעוצר אותך , אלא הליבה - כרטיס GeForce 2 MX400 128MB לא היה נותן לך כלום .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.