פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים תסתכלו במפרט אני רוצהב לעשות אובר קלוק אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה ויש לי מאורור 1 מוציא מתחת לספק שניים דוחפים בדלת ואחד מתחת להארד דיסקים דוחף .כדיי בכלל לעשות ?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר בדקתי עם אידה וזה לא מראה לי כלום בדף של החישניים .זה תמונה של המחשב שלי ( מאידה )
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אוברקלוק אתה לא יכול לעשות כי יש לוח אם של אינטל, אבל לראות טמפ' אתה יכול בעזרת התוכנה Intel Active monitor.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר 100% אני לא יכול?למה אי אפשר עם לוחות של אינטל ? יש לך אוליי קישור ישיר לתוכנה או מאיפה אני יכול להוריד אותה :-\עריכה: מצאתי יש לי אותה על הדיסק של הלוח
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים 100% אני לא יכול?למה אי אפשר עם לוחות של אינטל ? כןכי אינטל (החברה) לא אוהבים שעושים להם אוברקלוק
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ספק ---------------------------------------- צ'יפסט -------------------------------------------- מעבד(יכול להיות שהצ'פיסט והספק הפוכים .. תבדוק בחוברת של הלוח-אם)
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים ממתי אפשר לדעת מה הטמפרטורה בספק ?!WTFה32 מצביע על הצ'יפסט , והראשון מצביע על טמפרטורה כללית במערכת ...
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר הראשון משמאל או מימין? ואיך אני יכול לקרר יותר את הציפ סט ואיפה הוא נמצא ?אולי צלעות קירור או משהו ?ל וודו3 באמת תודה על העזרה אבל ספק זה לא הגיוניי אין קשר לספק וללוח
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים טמפרטורה כללית במערכת ...ואיפה החיישן ממוקם ?אני משער השהראשון מימין הוא של הצ'יפסט , טמפ' יותר גבוהה .
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים בואו אני יתקן אותם, הראשון מימין זה או הספק, האמצעי זה הצ'יפסט והשמאלי זה המעבד
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים בואו אני יתקן אותם, הראשון מימין זה הספק, האמצעי זה הצ'יפסט והשמאלי זה המעבד
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר מה זה צ'יפ סט איפה הוא ממוקם איך הוא נראה משהו .של איזה ספק ? של הגדול ? או שיש ספק אחר ?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים צ'יפסט - החלק בלוח האם שיושב עליו היטסינק ( אצלך מאלומיניום , ליד המעבד )אחראי על פעולות המעבד - זכרונות - כרטיס מסך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.