עבור לתוכן

מקלדת דקיקה

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite?

HP+Wireless+Elite+Keyboard+1.jpg

או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim...

תודה לעוזרים!

פורסם

מה זה "Logitech Slim"? יש Logitech Ultra Flat שהיא מאד דקה... יש לה גם דגם אלחוטי אבל עד כמה שידוע לי הוא כבר לא נמכר.

יש גם מקלדות דקות יקרות יותר כמו הIlluminated או הDinovo Edge.

פורסם
  • מחבר

כן, התכוונתי ל-ultra flat, שהיא אכן דקה יותר מרוב המקלדות אבל היא לא באמת "דקיקה".

האם שני הדגמים שציינת דקים יותר? האם הם מומלצים בכלל? נוחים להקלדה?

תודה!

פורסם

^^^ המקלדות האלה עולות בין 500-750...אתה אשכרה מוכן להשקיע כסף כזה על מקלדת :screwy:

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שלא, לכן אני מחפש בנרות אחר מקלדת לא משוכללת מדיי אבל דקה באמת.

אני מקליד המוןןןןןן כל יום ולכן נוחות הקלדה זה דבר שאני לא מתפשר עליו

פורסם

אין לי מושג אם זה בכלל תואם PC, אבל חשבת על מקלדת של iMac? גם עולה רק 290 שקל, גם דקיקה וגם אחת מהמקלדות הנוחות ביותר שנתקלתי בהן. לא מרגישים שמקלידים, רק האנטר עושה רעש מצחיק כדי שתזכור שהקלדת משהו. מצד שני, אין לי מושג אם אפשר לתקוע כזה דבר בתוך מחשב מריץ ווינדוז. וגם אם כן, לא יהיו כפתורי וינדוז, רק את הכפתור הטיפשי הזה של אפל.

- מסתבר שהמקלדת אכן תואמת windows- http://www.quickonlinetips.com/archives/2009/03/apple-mac-keyboard-on-windows-pc/

פורסם
  • מחבר

האמת שכן חשבתי על זה, מקלדת מדהימה, רק שלא מצאתי איפה ואם בכלל אפשר לקנות אותה בנפרד בלי כל המחשב (בארץ כמובן)...

כנראה שצריך לקפוץ ל-iDigital בשביל זה, אלא אם מישהו מצא את זה באתר אחר

פורסם

סביר להניח שלא, לכן אני מחפש בנרות אחר מקלדת לא משוכללת מדיי אבל דקה באמת.

אני מקליד המוןןןןןן כל יום ולכן נוחות הקלדה זה דבר שאני לא מתפשר עליו

אם אתה מקליד המון אז ההמלצה היא על מקלדת ארגונומית.

קניתי לפני חצי שנה logitech wave מקלדת מעולה רק היא לא דקה.

פורסם
  • מחבר

יש לי אותה על המחשב הראשי :)

אני מחפש מקלדת למחשב השני שלי, ונראה לי שאני אלך על זאת של אפל... מישהו יודע כמה היא עולה ב-iDigital?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים