עבור לתוכן

טלוויזיה Sharp LC32RD8E והשירות של ראלקו - היבואן

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI.

חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן).

התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשירות לקוחות וניתקה (כמובן ששם לא ענו שוב). שמעתי פעם שהשירות של היבואן של שארפ גרוע אבל לא תיארתי עד כמה, עכשיו אני בכלל לא רוצה לקנות מהם כי אני מפחד שהם יעשו לי בעיות עם האחריות.

יש מישהו עם הטלויזיה הזו ויכול לתת חוות דעת? או טלויזיה אחרת עם הנתונים הנ"ל הממולצת לקנייה? או שאולי תשנו את דעתי בקשר ליבואן או תתנו לי מקום לקנות את הטלויזיה במחיר טוב..

תודה

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה: 100HZ נחוץ בכלל לטלויזיה בגודל כזה? אני ישחק עליו משחקים עם כבל מהמחשב, יראה סרטים 720P, ושידורים רגילים ממיר של הוט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים