פורסם 2010 באפריל 1215 שנים היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק....העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל ....מה שבדקתי עד כה:IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכוןודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר .....ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורטעדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים זה RDP קודם כל.שנית אחרי שדאגת להפנות פורט 3389 הגדרת אותו לUDP? אתה יכול לראות את 3389 פתוח דרך http://www.canyouseeme.org?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר צודק RDP מתנצל בכל אוםן כן הוא מופנה גם TCP גם UDP ... זה משום עובד רק כאשר אני מגדיר את המחשב יעד כ DMZ ברשת שלי.....עוד שאלה האם אני יכול להשתלט ולעבוד על אותו יוזר??? או שחייב יוזרים שונים?
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים אם אתה מצליח להכנס דרך DMZ זה אומר שהפורט שפתחת לא פתוח תוודא שהפנת אותו לIP שלך ושיש לך כתובת סטטית כמובן
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר כן עברתי על זה כבר מיליון פעם זה הראוטר הדפוק של אורנג .... לא משנה נשאיר את זה ככה מקסימום .... תודה לכולם בכל אופן אפשר לנעול יש לי שאלה עכשיו לפורום WINDOWS
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים האימות בRDP הוא מול המכונה שאתה מתחבר אליה (במקרה והיא לא חבקרה בדומיין) לכן פשוט תתחבר עם המשתמש שלך.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר הקטע הוא שאני מאולץ לשים סיסמא על היוזר הראשי שלי בשביל שאוכל להתחבר מרחוק ....אבל כשאני בבית על המחשב אני לא רוצה שיבקש ממני סיסמא כל פעם שהוא עושה בוט .... אז פרסמתי שאלה בפורום וינדוס זה נראה לי המקום המתאים לזה ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.