עבור לתוכן

יש לי שאלה מאוד חשובה, אני רוצה לקנות מחשב נייד...כנסו

Featured Replies

פורסם

כמעת מלפני שבוע אני מחפש את הנייד המתאים לי, אני רוצה נייד ללימודים וגם משחקים כמו GTA IV, NFS SHIFT כלומר משחקים כבדים, אבל לא חייב שיריץ אותם באיכות גבוהה, מספיק איכות בינונית, אז מצאתי את הנייד הזה : HP PAVILION DV6 2130EJ הנייד החדש הזה שכולם מדברים עליו, יש לו מעבד חזק במיוחד, אבל את כרטיס המסך זה הדבר היחיד שאני לא בטוח ממנו, כי יש אלה שאומרים שהוא טוב ויש אלה אומרים שהוא גרוע, האם הנייד הזה יספיק לצרכותי? יש לי תקציב של 5000 ש"ח, אז מה אתם אומרים? האם כרטיס המסך יספיק למשחקים כבדים?

פורסם

יספיק בוודאות

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח בזה אחי? כי שאלתי הרבה אנשים ואמרו לי שלא כדאי, כי זה לא יריץ אותם טוב, נכון שאני רוצה שיריץ אותם באיכות בינונית אבל אני רוצה גם שלא יהיה לאגים, כאילו אני רוצה שיריץ אותם חלק על איכות בינונית....מה אתם אומרים? וגם אתמול מצאתי נייד יצא חדש, ACER ASPIRE 5740G CORE I7 620M מה אתם אומרים על מחשב זה? זה יותר טוב נכון?

פורסם

יספיק בוודאות

למה, למה להגיד סתם? כרטיס נחמד, אבל לא לדברים כמו GTA IV. ראה כאן:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-320M.25099.0.html

ובקשר לACER ASPIRE 5740G - ממש לא ברור על איזו קונפיגורציה מדובר ואיזה כרטיס מסך המחשב הספציפי שאתה מדבר עליו כולל. בגדול, נייד בתקציב של 5K עם מעבד I7 היקר מאוד בפני עצמו משאיר מעט מאוד לכרטיס המסך, וממש לא סביר שתקבל משהו חזק.

פורסם
  • מחבר

לא אחי הנייד שאמרתי לך שחדש עולה 6000 ש"ח, הנה כמה פרטים:

מעבד : core i7 620m 2.66

זיכרון : 4096 מהירות 1066

כרטיס מסך : hd5650 1 gb

אלה הפרטים החשובים

אז מה אתם אומרים?

נראה לי שזה מחשב חזק מאוד, וגם כרטיס מסך חזק, מריץ את המשחקים שאני רוצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים