עבור לתוכן

לאיזה כרטיס מסך מסדרת הATI 4800 יש שני מאווררים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי)

והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם)

אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש.

בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל.

אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהקודם.

כבר לא התווכחתי איתם כי גם ככה עומדת להיגמר האחריות והתקלקלו כבר 2 כרטיסי מסך של 8800 אז העדפתי כבר משהו אחר

אז אחרי כל החפירה הזאת רציתי לשאול איך אני בודק איזה כרטיס מסך בדיוק יש לי? או אולי אתם יודעים

על הכרטיס עצמו לא ראיתי שרשום ואני גם לא רוצה לגעת בו יותר מדי שלא יהיו בעיות אחרי זה

יש לו 2 מאווררים ועוד 4 צינורות ברזל כאלה שמחוברים אליו ונראה לי שהם גם קשורים לקירור והוא בצבע אדום

פורסם

אני מקווה שקיבלת משהו כזה ולא פחות מזה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים