עבור לתוכן

OC לreadon 9000 Pro של shaphire

Featured Replies

פורסם

האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות

פורסם

תתקין riva tuner 12 c14 , תוריד את הקובץ המצורף להודעה הזאת , תיקח את הדריוורים 3.7 , תתחיל התקנה ותצא מההתקנה , תריץ את הקובץ המצורף בתוך הrivatuner , הוא יבקש ממך שתצביע לו על מיקום קובץ מסויים , הוא יהיה בתוך

c:\ati\support\ .... אתה כבר תמצא אותו שם , תסיים עם הסקריפט , ותתקין את הדריוורים מחדש .

אחר כך פשוט תעשה אוורקלוק עם הrivatuner עצמו , עובד לי יופי , ויש לי 9200 נעול ביוסית , עשיתי את כל השטות הזאת , וזהו .

עריכה : עזוב את האומגה בשקט , הם לא יועילו לך בגרוש , ובמיוחד אל תתקין את ה3.8 , לכרטיסים שלנו זה לא עושה טוב .

עריכה 2 : את כל העניין הנה אני מציע להכניס לתוך הסטיקי , מכיוון שזאת הדרך היותר בטוחה לפתוח נעילות של כרטיסי ATI למיניהם שנעולים מבחינת הביוס , בלי לצרוב את הביוס .

hack זה נבדק על רוב הליבות הקיימות של ATI , הוא אמור גם לעבוד עם 3.8 בלי יותר מדי בעיות , אצלי הוא עשה בעיה עם הטקסטורות כשבדקתי אותו על ה9200 שלי , אבל אם יש כאן מישהו עם כרטיס נעול ורוצה לשחק איתו קצת עם 3.8 , הוא מוזמן לערוך כמה ניסויים .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הלינק של הקובץ המצורף שבור אחים שלי ! :-\

פורסם

אפשר לעשות את זה עם הדרייברים של אומגה? כי התוספת ביצועים שהם נתנו לי היא אדירה ואני לא רוצה לחזור לקטליסט

אני כבר המון זמן מנסה לפתוח את הנעילה על האוברקלוק, אם זה יפעל זה יהיה אדיר! :D

אבל צריך לתקן את הלינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים