עבור לתוכן

בעית תגובה של עכבר LOGITECH

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX

קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו')

זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7

מה אפשר לעשות?

תודה

פורסם

הייתי עוזר לך אם הייתי מבין בתחום, אני מציע לך מראש להתייעץ בפורום אחר פה החברה לא עונים

פורסם
  • מחבר

הייתי עוזר לך אם הייתי מבין בתחום, אני מציע לך מראש להתייעץ בפורום אחר פה החברה לא עונים

אהבתי!!!

מאיפה לך המידע שאני לא מבין בתחום? ובמיוחד באיזה תחום בדיוק? BLUETOOTH? WINDOWS? דרייברים? USB? ציוד הקפי? חומרה כללי?

נסה אותי

פורסם

קרא שוב את דבריו, הוא רושם שהוא לא מבין בתחום, הוא לא דיבר על ההבנה שלך.

לגבי התקלה שלך - נסה להתקין מחדש את הדרייברים של העכבר יחד עם התוכנה של Logitech. אם זה לא עוזר, בדוק את העכבר במחשב אחר ואם הוא לא תקין גם במחשב אחר, ממש אחריות מול החנות שבה קנית את העכבר.

פורסם

בתור מישהו שיש לו עכבר של מיקרוספט עם "שן-כחול" זו תופעה ידועה שיש עיכוב בתגובה,נסה לשחק עם הדרייבר/תוכנת העכבר כדי לשנות מהירות התגובה של העכבר.

לא מצאתי משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אהבתי!!!

מאיפה לך המידע שאני לא מבין בתחום? ובמיוחד באיזה תחום בדיוק? BLUETOOTH? WINDOWS? דרייברים? USB? ציוד הקפי? חומרה כללי?

נסה אותי

מבקש סליחה על זה שלא קראתי כמו שצריך[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 08:53:35

בתור מישהו שיש לו עכבר של מיקרוספט עם "שן-כחול" זו תופעה ידועה שיש עיכוב בתגובה,נסה לשחק עם הדרייבר/תוכנת העכבר כדי לשנות מהירות התגובה של העכבר.

לא מצאתי משהו אחר.

ניסיתי לשחק - לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי

פורסם

נסה את מה שהצעתי - בדוק את העכבר במחשב אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים