פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים שנייה , יש לי שאלה . מאיפה לי לדעת אם יהיו שיפורים ב-SMARTSHADER בגרסה 3.9 ? אני מתכנת בכיר ב-ATI או משהו כזה ? :
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים שנייה , יש לי שאלה . מאיפה לי לדעת אם יהיו שיפורים ב-SMARTSHADER בגרסה 3.9 ? אני מתכנת בכיר ב-ATI או משהו כזה ? : אתה צודק בטענה שלך, אבל ATI הודיעו שה3.9 יתמקדו בשיפור ביצועים
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אתה צודק בטענה שלך, אבל ATI הודיעו שה3.9 יתמקדו בשיפור ביצועיםתשובה : ה-SMARTSHADER הוא פיצר נחמד..אבל מוריד את הפריימרייט דראסטיתאתה קורא לזה שיפור בביצועים ?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אתה צודק בטענה שלך, אבל ATI הודיעו שה3.9 יתמקדו בשיפור ביצועיםנקווה מאוד,לא שה 3.8 גרועים,אלא הם לפי דעתי הכי טובים שאני עבדתי איתם עד כה.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים זאת לא הייתה השאלה של פותח התראד _(לפחות ככה אני הבנתי) הוא שאל:אם ב3.8, כאשר מפעילים את אופצית הSMARTSHADER, הביצועים הם Xהאם ב3.9, הביצועים ישתפרו. נניח X+10%....(סתם זרקתי מספר)?ככה אני הבנתי את השאלה. והתשובה, לפי ATI, היא כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.