עבור לתוכן

האם ניתן להריץ HD4670 ו-HD5750 ב-Crossfire?

Featured Replies

פורסם

ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750?

אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.

פורסם

CF אפשרי עם אותה משפחה, מה שאתה רוצה לעשות לא יעבוד...

CF עם כרטיסים לא זהים יעבוד לפי הכרטיס האיטי,

דוגמא,

HD5850 + HD5870 יתן לך ביצועים של זוג 5850, ככה שמשתלם זה לא.

פורסם
  • מחבר

במילים אחרות, לא יהיה לי שימוש ל-HD4670 כשאחליט לשדרג (מלבד אולי למחשב אחר, שלא מתוכנן כרגע). קצת חבל לי להוציא 250 ש"ח נוספים עבור כרטיס שכרגע אני לא ממש צריך, אבל אם בטווח הארוך זה יותר משתלם אז כנראה שזה מה שאעשה.

פורסם

לצערי אתה צודק :)

את ה 4670 אתה יכול למכור ב TRADEZONE... אני מאמין שהוא ימכר דיי מהר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שה-HD4670 יצא מהתמונה. נותר לי רק לקוות שהספק HEC 400 הישן שלי יחזיק i5 750, כרטיס HD5750 (ועוד כמה התקנים), כי אם לא, אז אצטרך להוסיף כסף גם עבור ספק חדש.

פורסם

יש ברשת מחשבונים כאלה של של צריכת חשמל, לא יודע כמה הם אמינים, אבל לפחות אינדיקציה כללית הם כניראה יביאו...

פורסם
  • מחבר

החלטתי שבכל מקרה אלך על ה-HD5750. אם תהיה בעיה עם הספק אפתור אותה נקודתית. ממילא קשה לי להאמין שה-HD4670 היה צורך הרבה פחות חשמל. ה-HD5750 עם הקירור הפסיבי הוא גם כך כרטיס מאוד חסכוני, לפחות אם להאמין לבדיקות האלה.

פורסם

בדקתי לך במחשבון באתר של THERMALTAKE, שמתי את כל המפרט שלך (עם HD5750 ) ויצא 313W, ככה שנראה שזה בסדר...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

זה אומר שאפילו אם הרעיונות שלי להשקטת הספק ייכשלו ויהרגו את הספק, אוכל לשלוף את ה-HEC 300 מהמחשב הישן ולהשתמש בו במקום ;) (עריכה: או שלא).

פורסם

;D

צריך קצת עודף... ה 400 כניראה שיהיה בסדר... את ה 300 לא הייתי מנסה אפילו בצחוק...

שים לב שמדובר במערכת ללא OC.

פורסם
  • מחבר

החלטתי שבכל מקרה אלך על ה-HD5750.

רק שלא לקחתי בחשבון שאין את הגירסה עם הקירור הפסיבי בארץ. הפרסום באתר wellcom.co.il שגוי והכרטיס שיש שם כולל מאוורר. הכרטיסים של nVidia (עם קירור פסיבי) בתחום המחירים הזה לא מפתים, מה שמחזיר אותי ל-HD4670...

פורסם

לרדת כל כך הרבה ברמה כי אתה לא משיג כרטיס פסיבי זה טעות...

ל 95% מהפורום יש כרטיסים עם קירור אקטיבי ואין שום בעיה...

פורסם
  • מחבר

אני ממשיך להתלבט. ה-HD5750 של HIS עם קירור iCooler IV נמכר במחיר דומה לזה שהתכוונתי להוציא על ה-PowerColor עם הקירור הפסיבי. לפי הביקורות המאורר הזה מאוד שקט:

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_5750_iCooler_IV/29.html

ציטוט:

"HIS has clearly struck gold with their iCooler IV cooling solution (and the right fan settings in the VGA BIOS). The fan is extremely quiet in both idle and load. To give you an impression how (not) noisy 25 dbA is. Imagine a quiet room with everything turned off, if the graphics card fan is running at 25 dbA you can not hear it on an open bench when you are more than 30 cm away. In a closed case with other fans around it is certainly unnoticeable."

אם זו רמת הרעש, אז אני חושב שהכרטיס הזה יכול להתאים. השאלה היא מה תהיה רמת הרעש בהמשך הדרך. יש לי ניסיון לא טוב עם מאווררים שהיו שקטים בהתחלה ולאט לאט הפכו למרעישים.

אפשרות אחרת היא לקנות של כרטיס יד שניה שיספיק כדי להריץ את המשחקים (הישנים) שאני מתכוון לשחק בזמן הקרוב, ואז להחליף לכרטיס מודרני יותר ועם קירור פסיבי כמו ה-HD5750 (או חזק יותר) בהמשך השנה, לאחר שהמחירים יירדו והמבחר ייגדל. לצורך העניין, גם כרטיס כמו 7600GT (כ-120 עד 150 ש"ח) יספיק לי כדי להריץ משחקים כגון Far Cry הראשון, UT2004 ו-Vegas2.

פורסם

תחזוקה מינימאלית והמאוורר יכול לחיות לכל אורך החיים עם הכרטיס...

אם הייתי חולה שקט הייתי הולך על מה שהעלת כאן, ובכל מקרה לא על פסיבי שלרוב לא משתלם, חם יותר ומחמם את המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים