עבור לתוכן

הסיפור הכי מוזר והכי מפחיד שקרה לי בחיים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למזלי עשיתי גיבוי לביוס הקודם, והחזרתי את המצב לקדמותו....

ולבאג היקר...אין לי בעיה אם זה שאתה לא מאמין לי, כי גם אני לא האמנתי שראיתי את זה, אבל אתה לא צריך לקטול את כל מה שאני אומר...

כנראה זה טעות בביוס או משהו, אבל זה קרה...ואם אתה לא מאמין אז אל תאמין. אבל תתחיל להרגיע...

נ.ב

אין לי שמץ מה זה "נובים" אז אני לא חושב שאף אחד "נוב"!!!

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוב= newbie

לקוח מעולם המשחקים לאנשים שחדשים במשחק ולא מכירים אותו או מנוסים בו

בכל מקרה... אני יודע שהייתי משתין במכנסיים

כשאני קיבלתי את המחשב רציתי לנסות לעשות אוברקלוק וזה מחשב חדש ששווה איזה 6000 ומשהו שקל שעבדתי בשבילם במשך כל הקיץ, אז ראיתי בצד של הביוס שהוא נותן לי לעשות אוברקלוק של עד 500 מגה הרץ לבאס

אז החלטתי להיות נחמד ולעשות "רק" עד 250 (הבאס היה על 200 בדיפולט) ואז עשיתי ריסטרט וראיתי שהטמפ' של הזיכרון קפצה ל65 מעלות וכמעט השתנתי במכנסיים... מאז דברים השתנו ובלי ניסויים לא לומדים לקחים

העיקר יצאת מזה

:D

פורסם

חחחחח עדיף שהיה מצלם את עצמו ;D

פורסם

תאמינו לי שאין דבר יותר מפחיד מלתלוש ליבה של כרטיס מסך יקר ... :).

פורסם

WTF?!!! :o

זה מה שאתה עשית!!!

פורסם

מזתומרת לתלוש?

איך תלשת?

פורסם

הדבקתי קירור חדש לליבה בעזרת דבק טרמי. לא היתי מרוצה מתוצאות הקירור אז רציתי להדביק שוב עם שכבה דקה יותר של דבק. שמתי במקפיא את הכרטיס בשביל להוציא את הקירור החדש מהליבה , אבל לא הצלחתי ואז החלטתי להשתמש ביותר כוח ו... הופ! ההיטסינק יצא ביחד עם הליבה ;). כמובן שהפנים שלי קיבלו את הצבע של הקיר שלי (לבן) בסוף הצלחתי להדביק הכל איך שזה היה והכרטיס הוחלף במסגרת האחריות :).

פתחתי על זה פעם ת'רד...

פורסם

מה אתה משגוע!!! :o

טוב אני מתאר איך היה הדופק שלך וצבע הפנים במאת חחח... ;D

פורסם

אם זה היה קורה לי הייתי מתאבד... את הכרטיס מסך שלי קניתי בארה"ב וזה קצת בעיה למצוא מישהו שיחליף לי את הכרטיס פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים