עבור לתוכן

הסיפור הכי מוזר והכי מפחיד שקרה לי בחיים...

Featured Replies

פורסם

חבר'ה מה אתם ישר קופצים??

זה שהיה כתוב 5700 MHZ זה לא נחשב שיא ולא בטיח, עד שלא מגיעים עם המחשב לעליה של ווינדוס ותמונה של CPUZ זה לא נחשב אוברקלוק.

ברור שזה היה גורם לי לחרבן במכנסיים לראות את המחשב שלי ככה אבל לא להתרגש יותר מידי

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא סתם קנאי... :P

חח סתם ;)

פורסם

כן, בטח, היית על באס 310+...והזכרון/agp/pci המשיך לעבוד...

בקיצור אולי הייתה לך בעיה עם הביוס, ויש מצב שאפילו היה טעות ו2 הפך ל5 או משהו כזה....

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות...כי ב2700 הטמפ' של המעבד היא 50 מעלות, וב5700 הטמפ' הייתה 73!!!

פורסם

כן, בטח, היית על באס 310+...והזכרון/agp/pci המשיך לעבוד...

בקיצור אולי הייתה לך בעיה עם הביוס, ויש מצב שאפילו היה טעות ו2 הפך ל5 או משהו כזה....

צודק, אם המעבד היה רץ על מהירות כזאת הוא היה נשרף ברגע שהפעלתה את המחשב.

מכאן=> טעות של הביוס

אבל בכל זאת חתיכת מכת אדרנלין בטח קיבלתה

פורסם

שוב לא הגיוני, החיישן בטח לא קרא כלום זה סתם רעש שטטי או משהו

פורסם

לא מחק את הביוס הקודם??? מהירות 5700?? טמפ' 73??? כמה בולשיט בת'רד אחד מה אתה חושב שאנחנו חבורת NOOBים שמאמינים לשיט הזה? אתה מנסה להגיד שהיו לך לרגע שני ביוסים שכל אחד מהם הריץ את המעבד ב 2.7@?@?@? איפה אתה חיי אחי?

ואתה ממשיך להגיד שעכשיו שמת את המעבד על 1.8 אבל הוא עובד על 2.4? אני אגיד לך את האמת אני לא מאמין לשום מילה.

מצטער על ההודעה הקיצונית .

יום טוב והמשך גלישה נעימה בפורום HWZ . :P

פורסם

לא מעדכנים ביוס כשהמעבד על OC.

צריך לעלות את ה Defualts לפני העידכון

פורסם

אני מעדכן את הביוס תמיד כשהמעבד שלי על OC אחרי העידכון ה OC פשוט לא נשמר והמעבד מתחיל לעבוד ב DEFAULT ולא רק המעבד אלא הכל מתחיל לפעול כאילו רק קיבלת את הלוח אם מהחנות.

פורסם

כן אבל בתוכנה של אביט יש "האם אתה רוצה להחזיר את הביוס לדיפוט" ובטח הוא לא סימן V .

פורסם

לא מחק את הביוס הקודם??? מהירות 5700?? טמפ' 73??? כמה בולשיט בת'רד אחד מה אתה חושב שאנחנו חבורת NOOBים שמאמינים לשיט הזה? אתה מנסה להגיד שהיו לך לרגע שני ביוסים שכל אחד מהם הריץ את המעבד ב 2.7@?@?@? איפה אתה חיי אחי?

ואתה ממשיך להגיד שעכשיו שמת את המעבד על 1.8 אבל הוא עובד על 2.4? אני אגיד לך את האמת אני לא מאמין לשום מילה.

מצטער על ההודעה הקיצונית .

יום טוב והמשך גלישה נעימה בפורום HWZ . :P

תגיד מה לעזאזל הבעיה שלך!!!!!

מה זה התוקפנות הזאת!!!

נכון זה די לא הגיוני שהמעבד הגיע ל 5700MHZ אבל עדיין, אנחנו דיברנו על הקטע של איך ההרגשה כשרואים כזה דבר...

חוץ מזה תקרא טוב לפני שאתה כותב הודעה, כי הוא לא אמר שהוא שם על 1.8 אבל עכשיו הוא על 2.4 אלא הוא אמר בפרוש שהוא שם על 1.8 , הכי נמוך שאפשר (ולא צריך להתאמץ כל כך הרבה בחשיבה כדי להבין שזה ליתר בטחון) ועכשיו הוא על 2.4 זאת אומרת שהוא החזיר את זה למצב הרגיל!!!!!!אז תקרא טוב לפני שאתה כותב את השטויות שלך!!! >:(

והוא לא אמר שהיו לו שני ביוסים בפירוש אלא שיער השערה מסויימת אז מה ההתפרצות. בעצם לפי הדרך שלך אז כל מי שיש/הייתה לו בעיה ומנסה להבין מה הסיבה ומשער השערה לא נכונה אז צריך לצעוק עליו ולקרוא לו נוב!!!

אני לא יודע מה איתך אבל אם תשאל אותי אז אם כבר מדברי על נובים אז אתה היחיד שיכול להיות אחד אז תהיה בשקט!!! >:(

פורסם

תרגעו

פורסם
תגיד מה לעזאזל הבעיה שלך!!!!!

מה זה התוקפנות הזאת!!!

נכון זה די לא הגיוני שהמעבד הגיע ל 5700MHZ אבל עדיין, אנחנו דיברנו על הקטע של איך ההרגשה כשרואים כזה דבר...

חוץ מזה תקרא טוב לפני שאתה כותב הודעה, כי הוא לא אמר שהוא שם על 1.8 אבל עכשיו הוא על 2.4 אלא הוא אמר בפרוש שהוא שם על 1.8 , הכי נמוך שאפשר (ולא צריך להתאמץ כל כך הרבה בחשיבה כדי להבין שזה ליתר בטחון) ועכשיו הוא על 2.4 זאת אומרת שהוא החזיר את זה למצב הרגיל!!!!!!אז תקרא טוב לפני שאתה כותב את השטויות שלך!!!

והוא לא אמר שהיו לו שני ביוסים בפירוש אלא שיער השערה מסויימת אז מה ההתפרצות. בעצם לפי הדרך שלך אז כל מי שיש/הייתה לו בעיה ומנסה להבין מה הסיבה ומשער השערה לא נכונה אז צריך לצעוק עליו ולקרוא לו נוב!!!

אני לא יודע מה איתך אבל אם תשאל אותי אז אם כבר מדברי על נובים אז אתה היחיד שיכול להיות אחד אז תהיה בשקט!!!

קודם כל בכלל לא כתבתי את ההודעה בטון של צעקה אלא בטון מתנסה. ושנית היחידי שיש לו בעיה בהבנת הנקרא זה אתה כי לא קראתי לו נוב אלה כתבתי שהוא חושב שאנחנו נובים ולא מבינים מהחיים שהוא יכול לספר לנו כל מיני שטויות.

סה"כ אמרתי שאני לא מאמין לו וזאת זכותי. כשיוכיח אחרת אני לא התווכח אפילו שניה אחת.

פורסם

אני יודע שלא קראת לו נוב אבל אף אחד לא חושב שמישהו נוב ואף אחד לא אמר שהוא חושב שאף אחד לא מבין מהחיים שלו אז אל תבלבל את השכל...

לא אמרתי שלא זכותך לחשוב מה שאתה אלא להפך...

אבל בסך הכל בן אדם רצה לספר על מקרה מוזר שקרה לו אז אין סיבה להתפרץ בצורה כזו.

עכשיו בו נפסיק עם הוויכוחים הטפשיים בינינו כדי שהת'רד לא ינעל ושכל מי שרוצה להגיב בקשר לאותו מקרה יוכל להגיב...

פורסם

באג זה לא זכותך כי הבןאדם פתח ת'ראד כדי לקבל עזרה ואתה משמיד אותו בגלל שלא נראה לך הדברים שהוא אומר....

אם זה כל כך חשוב - דבר איתו בפרטי, אבל לא עשית את זה כי רצית לעשות מזה ראווה - אז זה לא הצליח. כמו שאתה לא אוהב שהורסים ת'ראדים שלך - אל תהרוס לאחרים וזהו.

לפותח הת'ראד - חזרה לנושא - תנסה להעלות בביוס את ההגדרות דיפולט לפעולה בטוחה, יענו אני לא יודע איך זה בדיוק כתוב אצלך אבל זה משהו כמו - SAFE MODE BIOS DEFAULT או משהו כזה - אולי יש איזושהיא הגדרה אחרת שאתה מפספס

או שתנסה לעשות פלאש חוזר לביוס כמו שצריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים