עבור לתוכן

WRT300N מת, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא.

עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד.

אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS)

תודה.

פורסם

למה אתה מניח שהוא מת? אמרת שהממשק שלו בחיים והכל נראה תקין

אם אין חיבור לאינטרנט יש סיכוי לא רע בכלל שמדובר בבעית תקשורת או הגדרות או התנגשות MACים. (תלוי בחיבור שלך)

ניסית לחבר את המחשב ישירות למודם או לדבר עם ספקית האינטרנט שלך שיבדקו בצד שלהם האם קיימת בעיה כלשהי?

פורסם

קצת בעיה לתת לך המלצה אם אתה גר בארה"ב, המבחר שם שונה מבארץ.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מניח שהוא מת? אמרת שהממשק שלו בחיים והכל נראה תקין

אם אין חיבור לאינטרנט יש סיכוי לא רע בכלל שמדובר בבעית תקשורת או הגדרות או התנגשות MACים. (תלוי בחיבור שלך)

ניסית לחבר את המחשב ישירות למודם או לדבר עם ספקית האינטרנט שלך שיבדקו בצד שלהם האם קיימת בעיה כלשהי?

לא משנה עשיתי לפי מה שמוסבר בוויקי של DD-WRT וזה הסתדר (לקח לי"רק" 3 שעות), בכל מקרה אני עדיין מחפש ראוטר שתומך WDS או לפחות DD-WRT למחשב למטה.

כרגע המחשב למטה מוריד על 700KB/S במקסימום, כאשר ההורדה המקסימלית היא 3MB/S ז"א שזה פחות מ 50%, אני לא מצפה להגיע ל 3MB/S אבל לפחות ל 2MB/S יספק אותי בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים