פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים זה לא בלאסטר זה לא מוצא לי שום וירוס איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת . ;D
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר When Backdoor.Sdbot, which is the Backdoor Trojan that the worm dropped, is executed, it does the following:Copies itself as %System%\System32.exe.Creates the value:"Shell"="Explorer.exe %system%\System32.exe"in the registry key:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogonזה מה שכתוב באתר.בקיצר מצאתי ב-regedit את winlogon. להעיף אותו?
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים כן, אבל ההודעה הראשונה היא כן קשורה לבלאסטר ואין צורך שהמחשב שלך יהיה נגוע בו בכדי שהוא יגרום לבעיה הזו.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר אני מנסה למחוק את ה-winlogon מה regedit הוא נמחק אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא חוזר ביחד עם ההודעת שגיאה.ואגב אם אתם יכולים להגיד לי איך מעיפים את ההודעה הראשונה.נ.ב יש לךי פיירוול אבל אין לי אנטי וירוס בגלל שהאנטי וירוס הורס לי את המחשב כל הזמן.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים תקרא את כל מה שכתוב על Backdoor.SysXXX לפני שאתה חוזר ואומר שזה לא עוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.