עבור לתוכן

עכבר לצרכי גיימינג עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רק שאני לא מדבר על עכבר DELL. ברור שרב העכברים הישנים יהיו טובים פחות מהחדשים, על אחת כמה וכמה מה-MX518 שמחזיק אולי את החיישן האופטי הטוב ביותר ביחד עם ה-DA עד היום. אבל בתור אחד שהיה לו גם את ה-MX518 וגם את ה-DA, הביצועים שלי בגיימינג כרגע הכי טובים ואני משחק עם ה-WMO1.1A - עכבר ב-50 שקל, שהוא גם במקרה עכבר הגיימינג הפופולרי ביותר בעולם ( מעניין למה באמת? ).

דבר ראשון נוחות זה הדבר הכי חשוב בעכבר בטח ובטח בעכבר גיימינג. איטי? מישהו באמת מרגיש את ההבדל בין 2000 DPI ל-400? כי אני לא הרגשתי כשעברתי מ-DA ל-WMO. לא מדוייק זה כבר בכלל בולשיט. החיישן של העכבר הזה הוא אחד מהיחידים היום בשוק שאין להם prediction, הפוינטר זז בידיוק לאיפה שאתה מזיז את העכבר בניגוד לעכברים חדשים יותר שיש את ה-prediction שמתקן לך את התנועה. מבחינת יציבות החיישן - הרבה יותר טוב מכל חיישן של עכבר לייזר בימינו.

:xyxthumbs:

מסכים איתך שנוחות היא הפרמטר החשוב ביותר

והמציאות היא שכיום מרבית העכברים החדשים פשוט גבוהים וגדולים מדי ופשוט לא נוחים.

במקום שעכבר ישב "בתוך היד" כמו שהיה בעכברים הישנים, כיום היד נאלצת לשבת על העכבר

ואם לא משתמשים בפד תומך ,ממש עלולים להישאר עם נזק פיזי.

לגבי ה- "prediction" ,האם אתה טוען שדווקא העכברים הישנים יותר מדויקים מאשר החדשים

עם "הכיוון האוטומטי "? (מזכיר לי משחק מאוס במיוחד בשם מטריקס שכיוון צלב הנשקים בו ,היה מתבצע

באופן אוטומטי)

פורסם

מצטרף להמלצה על העכבר הכי פשוט של מיקרוסופט.

אם אתה מעונייו במקשים נוספים על העכבר אז MX518.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים