פורסם 2010 באפריל 1015 שנים כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק.זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים.מה יכולה להיות הסיבה?יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים אז במקרה הזה , נראה שזו לא הבעיהיש כל מיני פירוולים עם הגדרות של שמירת פרטיות בinstant messagesשמסננות את ההודעות שלך כדי שלא תשלח מידע פרטי וכו'אבל זה דורש הגדרה מראש, ובטח שאין את זה בפיירוול של ווינדוזחשבתי שזה קשור, אבל כדאי לחכות שהמומחים ינסו למצוא לך את הבעיה האמיתית....
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים ניסית לבדוק מחשב אחר באותה רשת\נתב ? כדי לדעת האם הבעיה היא במחשב או ברמת הנתב שלך \ מודם \ ספק אינטרנט או כל דבר אחר שהוא לא קשור למחשב ספציפית
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים כבדיקה ראשונה תכבה את הפיירוול של מערכת ההפעלה ותבדוק האם תופעה ממשיכה או נעלמה?אתה משתמש באנטי-וירוס? אם כן באיזה? חלק מהאנטי וירוסים מגיעים בחבילות משולבות עם פיירוול או עם רכיב סינון תכנים בהודעות מיידות.כדאי לנסות להביא מחשב נוסף כמו שהציע ronib ולבדוק איתו, זה יעזור לבודד קצת יותר את מקור הבעיה.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים ההודעות הנעלמות של המסנג'ר זו בעיה ידועה, לא? כמעט כל מי שאני מכיר מודע לזה.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אני לא מודע לזהאני מסכים שאם ה MSN פתוח ביותר ממחשב אחד בו זמנית למשל בעבודה ובבית אז אם אתה סוגר את התוכנה במקום אחד כל החלונות הפתוחים שיש לך נסגרים בכל המקומות שהיא פתוחהזאת תכונה של הריבוי מיקומים ב MESSENGER LIVE אבל סתם שהודעה נעלמת לא נתקלתילפותח הדיון - יש התקדמות אחרי סגירת הפיירוול וביטול האנטי וירוס כמו שהמליצו לך ?
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר את הפירוול כבר ביטלתי, זה לא עזר.אני אכבה גם את האנטיוירוס למרות שאני לא מאמין שהוא קשור(AVG...)תודה
פורסם 2010 במאי 615 שנים אמרת AVG אמרת מה גורם לזה, זה האנטי ווירוס שיודע לעשות צרות הכי טוב שיכול להיות.פעם כשפתחתי שרת משחק והיה לי אך ורק אנטי ווירוס של AVG הוא חסם לי כל מיני דברים ואחרי שנפתרתי ממנו הרבה דברים פתאום נפתרו.תעבור לאנטי ווירוס אחר. תיהיה בטוח שהAVG גורם לכך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.