פורסם 2010 באפריל 1115 שנים היי במקום לפתוח נושא חדש רציתי לשאול אותך iakovl אם הקירור נינג'ה ללא המאוורר מומלץ למפרט שלי.מעבד I3 5304GBלוח ג'יגה בייט USB 3 P558600 GTSללא OC וללא כוונה לעשות.רוצה שיהיה שקט מקסימלי עם שתי מאוררים כאלו "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN, למארז גלדיאטור של קולר מאסטר, יתנו פתרון לרעש?או שעדיף את המוגן 2 בתור קירור למעבד?
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים ממליץקח אותו, במקרה הכי גרוע אפשר לשים את המאוורר (שבא איתו) על מהירות נמוכה כי עכשיו מתחיל להיות חם (קיץ ישראלי)
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר כל אחד מהם והמטרה שלו, הכל תלוי בתקציב ובצרכיםהנינגה הוא אחד הקירורים המומלצים של SPCR, יש להם רשימה http://www.silentpcreview.com/Recommended_Heatsinksהנינגה עצמו בא עם מאוורר שלא חייבים לחבר אבל רצוי כשיש מעבד חם במיוחדhttp://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SCYTHE%20NINJAJAKOVL שלוםאין לי מגבלת תקציב .הצורך שלי כאמור להוריד את הרעשים למינימום האפשרי.לאור זאת האם הטבלה בלינק הנהדר שהבאת היא מעשית עבורי כלומר תושבת מעבד LGA1156 והמעבד עצמו I7 860, כלומר האם ה-HS שמדורגים גבוהה בטבלה מתאימים לי? והאם ישנם בכלל בארץ?האם ה -HS שהמלצת עליו מתאים לתושבת שלי? ניסיתי להסתכל באתר היצרן אולם לא הצלחתי להבין.. הם מדברים על מתאם נוסף? וזה בא ללא מאווררים וצריך להתאים להם מאוורר?בתודה
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים בלי הגבלת תקציב קח את Noctua NH-D14תשתמש רק במאוורר אחד ותקבל קירור שקט מאוד
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר בטבלת ההשואה של ציונים לקירור מעבד http://www.silentpcreview.com/Recommended_Heatsinks מופיע Noctua NH-U12P והדגם שהמלצת עליו Noctua NH-D14 לא מופיע.תוכל בבקשה לחדד את ההבדלים בין 2 הדגמים , במיוחד בנושא רמת רעש?בתודה
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר אולי אנסח את השאלה בצורה אחרת.היות והמטרה העיקרית שלי להשיג רמת רעש הנמוכה ביותר האפשרית.מהו ה- HS הפסיבי הטוב ביותר , שלא חייבים לחבר לו מאוורר? האם זה הנינגה או Noctua NH-D14 או COOLER MASTER או דגם אחר?ה- מארז לכל המחשב יהיה P182.בתודה
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים במקרה הזה לא הייתי הולך על שום גוף קירור פאסיבי..אלה אקטיבי אבל עם מאוורר חרישי..לדוגמאת הMUGEN 2..
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים דווקא ל p182 יש שני מאוררים ממש באזור של המעבד. קירור פסיבי עשוי לעבוד, לא?ממבט קצר בפורומים של www.silentpcreview.com יש מספיק אנשים שעושים את זה אבל בד"כ משלבים גם undervolt.אבל בלי קשר אני חושב שזאת סתם טרחה מיותר.. יש למארז הזה 3 מאווררים שעושים הרבה יותר רעש מהמאוורר של המעבד.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר דווקא ל p182 יש שני מאוררים ממש באזור של המעבד. קירור פסיבי עשוי לעבוד, לא?ממבט קצר בפורומים של www.silentpcreview.com יש מספיק אנשים שעושים את זה אבל בד"כ משלבים גם undervolt.אבל בלי קשר אני חושב שזאת סתם טרחה מיותר.. יש למארז הזה 3 מאווררים שעושים הרבה יותר רעש מהמאוורר של המעבד.ווו הערה מאוד חשובה. אז יש מארז איכותי בסדר גודל של P182 שמשלב גם רמת רעש נמוכה ככל האפשר?ברור שתמיד אצטרך לשלם ברעש כל שהוא אבל אולי יש מאווררים איכותיים ושקטים גם למארזים?בתודה
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אם אתה מוריד את המאווררים לרמת המהירות הנמוכה שלהם אני לא חושב שהם מרעישים אבל אז תשמע את המאווור של הספק ואז של המעבד בקיצור זה מרדף בעייתי לשקט באמת מוחלט
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים ווו הערה מאוד חשובה. אז יש מארז איכותי בסדר גודל של P182 שמשלב גם רמת רעש נמוכה ככל האפשר?ברור שתמיד אצטרך לשלם ברעש כל שהוא אבל אולי יש מאווררים איכותיים ושקטים גם למארזים?בתודהאם ב P182 יש בקרת מאווררים (כמו ב P183 או ב P193 שאני רוכש),אזי כל הביקורות מצביעות על כך שברמת המהירות הנמוכה ביותר שלהם - המארז חרישי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.