עבור לתוכן

מאורר למעבד I7 860 שקט מאוד

Featured Replies

פורסם

כל אחד מהם והמטרה שלו, הכל תלוי בתקציב ובצרכים

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי במקום לפתוח נושא חדש רציתי לשאול אותך iakovl אם הקירור נינג'ה ללא המאוורר מומלץ למפרט שלי.

מעבד I3 530

4GB

לוח ג'יגה בייט USB 3 P55

8600 GTS

ללא OC וללא כוונה לעשות.

רוצה שיהיה שקט מקסימלי עם שתי מאוררים כאלו "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN, למארז גלדיאטור של קולר מאסטר, יתנו פתרון לרעש?

או שעדיף את המוגן 2 בתור קירור למעבד?

פורסם

ממליץ

קח אותו, במקרה הכי גרוע אפשר לשים את המאוורר (שבא איתו) על מהירות נמוכה כי עכשיו מתחיל להיות חם (קיץ ישראלי)

פורסם

אפשרי גם לשים את המוגן ללא מאוורר?

ואם כן מה יתן תוצאות טובות יותר..?

פורסם

לא, המוגן לא יעבוד לך ללא מאוורר, הוא לא בנוי לזה

פורסם
  • מחבר

כל אחד מהם והמטרה שלו, הכל תלוי בתקציב ובצרכים

הנינגה הוא אחד הקירורים המומלצים של SPCR, יש להם רשימה http://www.silentpcreview.com/Recommended_Heatsinks

הנינגה עצמו בא עם מאוורר שלא חייבים לחבר אבל רצוי כשיש מעבד חם במיוחד

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SCYTHE%20NINJA

JAKOVL שלום

אין לי מגבלת תקציב .

הצורך שלי כאמור להוריד את הרעשים למינימום האפשרי.

לאור זאת האם הטבלה בלינק הנהדר שהבאת היא מעשית עבורי כלומר תושבת מעבד LGA1156 והמעבד עצמו I7 860, כלומר האם ה-HS שמדורגים גבוהה בטבלה מתאימים לי? והאם ישנם בכלל בארץ?

האם ה -HS שהמלצת עליו מתאים לתושבת שלי? ניסיתי להסתכל באתר היצרן אולם לא הצלחתי להבין.. הם מדברים על מתאם נוסף? וזה בא ללא מאווררים וצריך להתאים להם מאוורר?

בתודה

פורסם

בלי הגבלת תקציב קח את Noctua NH-D14

תשתמש רק במאוורר אחד ותקבל קירור שקט מאוד

פורסם
  • מחבר

בטבלת ההשואה של ציונים לקירור מעבד http://www.silentpcreview.com/Recommended_Heatsinks מופיע Noctua NH-U12P והדגם שהמלצת עליו Noctua NH-D14 לא מופיע.

תוכל בבקשה לחדד את ההבדלים בין 2 הדגמים , במיוחד בנושא רמת רעש?

בתודה

פורסם

Noctua NH-D14 הוא קירור האוויר הטוב ביותר כרגע..הוא טוב יותר מהU12P..

פורסם
  • מחבר

אולי אנסח את השאלה בצורה אחרת.

היות והמטרה העיקרית שלי להשיג רמת רעש הנמוכה ביותר האפשרית.

מהו ה- HS הפסיבי הטוב ביותר , שלא חייבים לחבר לו מאוורר? האם זה הנינגה או Noctua NH-D14 או COOLER MASTER או דגם אחר?

ה- מארז לכל המחשב יהיה P182.

בתודה

פורסם

במקרה הזה לא הייתי הולך על שום גוף קירור פאסיבי..אלה אקטיבי אבל עם מאוורר חרישי..לדוגמאת הMUGEN 2..

פורסם

דווקא ל p182 יש שני מאוררים ממש באזור של המעבד. קירור פסיבי עשוי לעבוד, לא?

ממבט קצר בפורומים של www.silentpcreview.com יש מספיק אנשים שעושים את זה אבל בד"כ משלבים גם undervolt.

אבל בלי קשר אני חושב שזאת סתם טרחה מיותר.. יש למארז הזה 3 מאווררים שעושים הרבה יותר רעש מהמאוורר של המעבד.

פורסם
  • מחבר

דווקא ל p182 יש שני מאוררים ממש באזור של המעבד. קירור פסיבי עשוי לעבוד, לא?

ממבט קצר בפורומים של www.silentpcreview.com יש מספיק אנשים שעושים את זה אבל בד"כ משלבים גם undervolt.

אבל בלי קשר אני חושב שזאת סתם טרחה מיותר.. יש למארז הזה 3 מאווררים שעושים הרבה יותר רעש מהמאוורר של המעבד.

ווו הערה מאוד חשובה. אז יש מארז איכותי בסדר גודל של P182 שמשלב גם רמת רעש נמוכה ככל האפשר?

ברור שתמיד אצטרך לשלם ברעש כל שהוא אבל אולי יש מאווררים איכותיים ושקטים גם למארזים?

בתודה

פורסם

אם אתה מוריד את המאווררים לרמת המהירות הנמוכה שלהם אני לא חושב שהם מרעישים אבל אז תשמע את המאווור של הספק ואז של המעבד בקיצור זה מרדף בעייתי לשקט באמת מוחלט

פורסם

ווו הערה מאוד חשובה. אז יש מארז איכותי בסדר גודל של P182 שמשלב גם רמת רעש נמוכה ככל האפשר?

ברור שתמיד אצטרך לשלם ברעש כל שהוא אבל אולי יש מאווררים איכותיים ושקטים גם למארזים?

בתודה

אם ב P182 יש בקרת מאווררים (כמו ב P183 או ב P193 שאני רוכש),

אזי כל הביקורות מצביעות על כך שברמת המהירות הנמוכה ביותר שלהם - המארז חרישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים