עבור לתוכן

נשיא פולין נהרג בהתרסקות מטוס

Featured Replies

פורסם

כל מיני דברים?

רוסיה משתינה על אובאמה בקשת ומכניסה מרפקים למדיניות המערב בכל הזדמנות.

לדעתי זה רק טבעי שרוסיה תרד גם לרמות שפל כאלה בכדי לקדם את האינטרסים שלהם בזירה הבינלאומית.

אני לא אתפלא עם הנשיא הפולני הבא, יהיה פתאום קצת יותר פרו רוסי מלך קזינסקי.

אולי, אולי לא. אני רק אומר שזה יהיה די מטומטם מצדם להפיל את המטוס שלו דווקא מעל האדמה שלהם, כי זה אוטומטית גורם לכולם לחשוד בהם, ואף אחד לא אוהב שחושדים בו, לא משנה כמה כח יש לו, כי תמיד יש לזה השלכות (זה מחזק את האופוזיציה, מגביר את הביקורת ברמה הבינלאומית וכו') - ואם מישהו אכן יגלה שרוסיה באמת עומדת מאחורי זה, אז היא כבר באמת תהיה בבעיה רצינית כי ככל הנראה היא תוחרם על ידי גוש האירו וארה"ב.

פורסם

לפי ההתנהגות של רוסיה, לדעתי הם רק דורשים את זה.

ייתן להם יותר לגיטימציה לנגח את ארה"ב ביחד עם סין, באמצעות איראן.

נכון, רוסיה הסכימה לוותר על שליש מהכוח הגרעיני שלה, זה מה-זה דופק את ארה"ב!!!

><

מצד שני, היא הולכת לספק לאיראן את ה S-300 ותומכת בגלוי באירגוני טרור אנטי-אמריקאים, כגון החמאס.

לא הייתי קורא לרוסיה המדינה הכי "משתפת פעולה עם המערב" שיש.

פורסם

לפי ההתנהגות של רוסיה, לדעתי הם רק דורשים את זה.

ייתן להם יותר לגיטימציה לנגח את ארה"ב ביחד עם סין, באמצעות איראן.

מצד שני, היא הולכת לספק לאיראן את ה S-300 ותומכת בגלוי באירגוני טרור אנטי-אמריקאים, כגון החמאס.

לא הייתי קורא לרוסיה המדינה הכי "משתפת פעולה עם המערב" שיש.

תומכת בגלוי בחמאס?

די, תמשיך... אני אוהב שטויות.

וכן, היא מספקת לאיראן ה-S300 כבר ארבע שנים כמעט... רק שאף מכונה עוד לא יצאה מגבולות רוסיה, מה שמכעיס מאוד את איראן. למה? לחץ בינ"ל.

שמע, לוותר על מכירת נשק בכמויות גדולות כמו שרוצים האיראנים, וזו עוד מכירה מבססת-אמון שבעקבותה יבואו מכירות רבות אחרות, זו החלטה מאוד קשה.

זה לא רע פוגע באיראנים, זה פוגע ברוסיה. יש לה עכשיו מאות טילי S-300 ששוכבים אצלה (אני לא ממש מאמין לטענה של "עיכובים טכניים"), ואם היא תמכור את המערכת ואת הטילים לאיראן, היא תרוויח עשרות מליונים לפחות... (תרוויח, שזה מכסה לה את ההוצאה פלוס כמה עשרות מליונים)

מבחינת רוסיה, היא יכולה לקחת את המליונים הללו ולייעל בעזרתם את מערכת התברואה, לשפר את מצבם של האזרחים, להשקיע בתשתיות חדשות או לעודד צמיחה בנקאית.

זו החלטה מאוד קשה לעכב משלוח 4 שנים, אני מקווה שנספיק להרוס את מתקני הגרעין של איראן לפני שהם ירכשו ויתקינו את ה-S-300.

פורסם

להפגש עם נציגי החמאס זו לא תמיכה?

פורסם

להפגש עם נציגי החמאס זו לא תמיכה?

לא. גם שגריר ישראל בלונדון נפגש עם בכירי הממשל והם ממש לא תמכו בו (אחרי החיסול בדובאי).

איזו פעולה עשתה רוסיה שתמכה רשמית בחמאס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים