פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים יפה מאוד...תגיד אתה יוצר טראנסים ומכין סטים?לא אמור להיות לך Creative Audigy 2 Retail במקום GTXP?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר כן אני מתקלט סטים ועניינים, אבל עוד לא נכנסתי לקטע של ליצור.בשביל זה צריך ציוד אחר בכלל. הציוד שיש לי הוא לפלייבק, לא הקלטה ובלאגנים.ועדיין לא קבלתי את הCREATIVE שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.