עבור לתוכן

נואשת בנוגע לחיבור רמקולים 5.1

Featured Replies

פורסם

אם הכסף שיעלה לה על טכנאי מחשבים, עדיף להשקיע על כרטיס קול איכותי שבוודאות לא יעשה לך בעיות וכבר לפתור את הבעיה.

אפשרות נוספת היא להחזיר את הרמקולים לקבל זיכוי ולקחת דגם אחר שבו תדעי בוודאות מה לעשות.

לדעתי, חראם על הכסף של טכנאי...

• תגובות 72
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

pAnAhI הרוב המוחץ של לוחות האם לPC מהשנים האחרונות תומך ב5.1 והרבה פעמים גם ב7.1 בלי שום בעיות

היום אפילו במחשבים נידים הכניסו כרטיסי OB תומכים ככה שלהתחיל לקנות כרטיסים לא יעזור לה

אולי אבל לא בטוח יעזור לה לשדרג מערכת הפעלה

אולי היא לא חיברה נכון ובזה טכנאי מחשבים יכול לעזור

בכל מקרה אם המערכת פעלה בסדר גמור בחנות אין בעיה במערכת

כרטיסי קול היא ניסתה 2 כבר אז הגיע הזמן לטכנאי

פורסם

קרירין אני יכול לדבר איתה בסקייפ, רק תתנו לי כיוון עם מה להתחיל, הדרייברים של רילטק נראים סבבה

פורסם

just said....

בכל מקרה אמנם אתה צודק בעניין התמיכה אבל אני עדיין חושב שכרטיס קול במחיר של טכנאי יהיה עדיף. שוב עניין של העדפה ושל כמה אתה בטוח שתפתור בעצמך את הבעיה.

יש כאלה שעדיף שלא יתעסקו בעצמם (ולא אני אפילו לא רומז שזה המקרה שלא תחשבו...)אלא שיזמינו טכנאי ועם התמיכה של כולכם פה, זה פשוט נראה לי עדיף.

בכל מקרה באמת רעיון טוב שתדברי עם מישהו פה לייב ולא מהפורום ותנסו לפתור את הבעיה אחד לאחד.

פורסם

נו מה כתבתי בהודעה האחרונה? יצא לי כבר לעשות איתה שיתוף מסך בסקייפ

רק תנו לי כיוון מה עוד לבדוק, קודקים? עולה לי המחשבה על זה שהיא אמרה שהיא חיברה לMP3 ורק הסנטר עבד (במקום הירוק)

פורסם
  • מחבר

טוב חברים לא יודעת מה לומר לכם.. העיניין עדיין בגדר תעלומת חיי...

הורדתי את כל העידכונים לוינדוס, את כל הקודקים האפשריים,

התקנתי שוב את הכרטיס קול מהמחשב הקודם, לא עובד...

לקחתי את הסאב לחנות, הם הפעילו את כל החורים והוא הוציא סאונד לכל הרמקולים..

ניסיתי שוב בבית, שוב לא עובד..

התקשרתי לטכנאי שמשתלט על המחשב ומנסה לתקן תקלות בטלפון, הוא ביקש שאוציא את הכרטיס קול השני כי הוא מפריע לראשון,הוא בדק הכל ואמר שלדעתו הבעיה בסאב, ושאקח שוב לחנות.

לדעתי זה אבוד. אין פתרון לתעלומה הזאת!

פורסם

החנות מריצה את הכרטיס בWINXP ? או בויסטה\WIN7 ?

פורסם
  • מחבר

החנות לא מריצה שום כרטיס..

היא חיברה את הסאב לטלויזיה (?!)

פורסם

חיברו לאדום ולבן או ליותר מ2 צבעים?

פורסם

נשמע שסאב נדפק ומשהו זז בתוכו... כשבאת לחנות הוא שוב זז ובמקרה עבד כמו שצריך. תנסי להזיז את הסאב בזמן שאת משמיעה מוזיקה בחיבור הירוק מMP3. אולי מכות (בקטנה, כן? לא להתחרפן), לנער אותו קצת... ואולי תשמעי מוזיקה מקרטעת או אפילו עובדת כמו שצריך.. לכי תדעי..

תעדכני.

פורסם
  • מחבר

וואו כבר ממש קיוויתי..

תמיד חשבתי שאלימות לפעמים פותרת.. :-P

אבל לא עזר.. עדיין רק הצהוב משמיע..

פורסם

תנסי לצלם את החיבורים של הרמקול מאחורה ואת הכבל כשהוא מחובר אליו.

וכנ"ל גם לחיבורים של המחשב.

פורסם

תמונה בהחלט תעזור.

מאיזה אזור את? לראות את הבעיה פיזית תמיד עדיף על פני הפורום.. אולי יש כאן מישהו שיוכל לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים