עבור לתוכן

נואשת בנוגע לחיבור רמקולים 5.1

Featured Replies

פורסם

אם יש לך רק 3 חיבורים משמע שהלוח הזה משתמש ביציאת המיקרופון בהצלבה עם האחוריים וכניסת LINE IN עם הסאב והסנטר.

בדרייבר עצמו צריכה להיות לך אופציה לקבוע מה היציאה תעשה.

• תגובות 72
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נכון, זה גם מה שאני הבנתי,

רק שבדרייבר אין שום אופציה לעשות זאת,

למרות שכשאני מחברת לחורים את החוטים הדרייב מזהה כניסה של חוט ואומר שהתרחש חיבור והחור על המסך מואר.

אבל מילים לחוד ומעשים לחוד.. :) לא משמיע מוזיקה...

פורסם

ואם את לוחצת על הכניסה בתוכנה לא מופיעות אפשרויות של הגדרת כניסה?

פורסם

ניסיתי הרבה פעמים לעשות את ההתאמה הזאת של הכניסות... זה פשוט לא עובד... מישהו אי פעם הצליח?

לדעתי תחברי את הכרטיס קול שקנית למחשב הקודם שלך.

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי, ניסיתי הכל.....

ביום השני של המחשב כבר חיברתי את הכרטיס קול שקניתי למחשב הישן והפעיל את כל הרמקולים, והתקנתי את הדרייברים שלו והכל,

וכלום.. אותה תופעה.. רק רמקול אחד שמחובר לסנטר משמיע...

נואשת כבר אמרתי?

:)

פורסם

קרייטיב אוהבים לסבך את החיבורים שלהם... אני מציע שקודם נגלה מי מהחיבורים זה הסטריאו. תחברי כל פעם חיבור אחר לאיזה נגן MP3 שיש לך ותעדכני.

אני עדיין חושב שיש לך יותר סיכוי לפתור את זה אם תשימי את הכרטיס קול הקודם שלך... את יודעת איך לעשות את זה?

פורסם

לדרייברים האלה יש הרבה פאקים.

אצלי למשל, כשאני מחבר את האוזניות מקדימה, לא היו עובדים. רק שהייתי לוחץ על האפשרות להשתיק את הרמקולים האחוריים ואז שוב לבטל, רק אז עבד.

תחברי את הרמקולים בדיוק כפי שחיברת במחשב הישן כשהם עבדו ואז פשוט תנסי לשחק את התוכנה.

בסוף זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אוקי חיברתי לאמפי כל אחד מה3 חוטים, גם בו רק הצהוב משמיע סאונד (האחרים מפעילים רק את הסאב)

שזה גם מוזר, כי במחשב הישן לפני שהיה לי כרטיס קול ל5.1, כל פעם שהייתי מחברת חוט אחר 2 רמקולים אחרים עבדו,

זתומרת, כל החוטים עבדו והשמיעו מוזיקה, ועכשיו בעצם רק הצהוב. מאוד מוזר!!

אין לי בעיה להתקין שוב את הכרטיס קול הקודם שבאמת לו 5 יציאות של צבעים (כחול ורוד ירוק שחור צהוב)

אבל עדיין קרה משהו מוזר ברמקולים, לא יתכן מצב שמשהו נשרף שם בפנים או משהו?

פורסם

הכל יכול להיות

הצהוב מאיזה רמקולים משמיע סאונד?

והאחרים משתיהם את שומעת את הסאב?

פורסם
  • מחבר

הצהוב משמיע סאונד מאיזה רמקול שמחובר לסנטר בסאב, לא משנה את מי אני מכניסה לחור של הסנטר הוא ישמיע סאונד כשהצהוב יהיה מחובר, או לMP או למחשב....

האחרים כשמחוברים אני שומעת משניהם את הסאב..

פורסם

יכול להיות שחיברת משהו לא נכון בסאב?

תצלמי תמונה של מאחורי הסאב

או את דגם הרמקולים עדיף תמונה

פורסם

איזה רמקולים אלה באמת?

פורסם

יש סיכוי קלוש הרמקולים פגומים (המגעים במגבר)

ואת סתם רבה עם הדריבר והחיבורים למחשב

תנסי מערכת אחרת 5.1

פורסם
  • מחבר

אלו הרמקולים (קריאייטיב SBS A500)

חיברתי בסאב הכל טוב.. אני שוב מציינת, שזה לא משנה איך מחברים, רק מה שמחובר לחור של הסנטר משמיע סאונד..

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה קורה אם את מחברת את החד החיבורים האחרים של הרמקולים לחיבור הירוק בכרטיס הקול?

איזה חיבורים יש מהרמקולים למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים