עבור לתוכן

LAN Party

Featured Replies

פורסם

הlag היחידי שיכול להיות הוא אם המחשב שמריץ את השרת עמוס מדי וזה לא סביר. על switch אתה עובד על 100 מגהביט (או גיגה בהתאם למה שיש לך) full duplex ברוחב פס מלא. משחקים לרוב לא מגיעים ל1% מזה.... יהיה לך hopcount של 1 כי כולם מדברים עם השרת באופן ישיר. לא צריך להיות שום lag . יותר קרוב מזה למצב רשת מיטבי אי אפשר להגיע .

אני רק מזהיר אותך מראש שאם מישהו יחליט להשתמש ברשת אל חוטית זה יכול ליצור lag וpacketloss בצד שלו. עדיף תמיד להתחבר עם כבל.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובות, אתם עונים לעניין.

אני מריץ את השרת היעודי על מחשב חזק (המשחק הוא Counter Strike 1.6 או Serious Sam) ואיתו אני גם משחק במשחק, לא אמורה להיות בעיה, נכון?

בכל מקרה, כאשר חיברתי את כולם לסוויצ' ולכולם יש קישוריות לאינטרנט, אני צריך להגדיר להם IP סטטי? זה חובה? ואם כן, איך עושים את זה?

פורסם

אם כולם מקושרים לאינטרנט כנראה שהשרת DHCP על הrouter עובד ואתה לא צריך להגדיר כלום. מה שמעניין זה איזה IP החברים שלך משתמשים בבית ואם הם משתמשים בDHCP. אז תצתרך להחליט שאו שהם כולם משנים הגדרה ל DHCP או שאתה משאיר אותם עם הIP שהם משתמשים בבית (במידה שהsegment שלהם זהה - לרוב הgateway הוא 192.168.0.1 וכל היתר עם ספרה אחרונה שונה עד 254. אני חושב שעדיף שכולם יפעילו "get ip automatically " שיגרום להפעלת DHCP client והנתב שלך יחלק להם IP .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים