עבור לתוכן

מילה טובה על הפורום+בקשה לעזרה במחשב נייד 6000

Featured Replies

פורסם

:hi: אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך...

אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש.

שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי.

העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו...

מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה

סוללה רצינית+טעינה מהירה

כרטיס מסך בינוני ומעלה

מעבד טוב

משקל ממוצע של 2KG

כמובן מערכת הפעלה נוחה

חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינוקים השונים שיש לכמה מחשבים להציע, כגון HD, תאורת מקלדת וכדומה.

אני מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח, אם המחשב יהיה שווה את ההשקעה.

קרצו לי הניידים הבאים:

TOSHIBA L505 ......DELL LATITUDE E6400/E6500.......TOSHIBA A500-1GH.......DELL VOSTRO/TECRA

לפי מה ששמעתי וקראתי בפורומים השונים כדאי לי לקנות מחשב עם מסך מט, זה נכון? אם כן קחו זאת בחשבון בבקשה.

תודה רבה לכם ושבת שלום.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על המשקל - לדל יש פתרון מעולה עבורך : Dell Vostro 3500

מחשב בגודל 15.6 אינצ' ששוקל 2.4 ק"ג (עם סוללת 8 תאים)

מתאים לדרישות שלך בדיוק:

- מעבד מאוד חזק מדגם i5 520M

- מסך מט

- 3 שנים אחריות

- כרטיס מסך GeforceTM 310M

תשדרג במפרט:

תוספת לסוללת 8 תאים נוספת (זה אומר שיש לך סוללה רגילה ועוד סוללה חזקה יותר לשימוש לפי בחירתך)

תוספת לתאורת מקלדת

תוספת לשדרוג זכרון ל-4 ג'יגה

סה"ך כל העסק הזה יעלה לך 5500 שח.

אני לא חושב שיש מחשב עדיף במחיר הזה עם מפרט דומה

עריכה:

היתרון פה, שאם אתה רוצה לקחת את המחשב במצב הכי קל - יש לך סוללת 4 תאים שיחד איתה המחשב שוקל 2.3 ק"ג

ואם אתה רוצה את המחשב עם זמן הסוללה הכי ארוך - יש לך סוללה 8 תאים שאיתה המחשב שוקל 2.4 ק"ג ועוד סוללת 4 תאים לגיבוי

פורסם
  • מחבר

זאת הפעם הראשונה בחודש של החיפושים שלי שמישהו נותן לי תשובה רצינית, מלאה ועניינית!!!

תודה רבה לך, אני אבדוק את המחשב ברצינות רבה.

אם אוכל לגזול מזמנכם, אנא המליצו לי גם על מחשב של חברת טושיבה. אעריך זאת מאד, תודה.

שוב, Access denied, אתה גדול.

פורסם

הטושיבה שאתה בודק לא ממש יתאים לך מכמה סיבות:

1. הוא כבד יחסית לדרישה שלך

2. זמן הסוללה שלו דיי בינוני

3. מסך מבריק, ואין אופציה למסך מט

4. הוא יקר יחסית למה שהוא מציע - בעיקר בגלל כונן הבלו-ריי שיש בו

לטושיבה, עד כמה שאני יודע, אין מחשבים עם מסך מט בארץ.

ואני לא מכיר דגם שלהם ללא מסך מט שיתאים לך לדרישות

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע...

תוכלו בבקשה לומר לי האם ישנו דגם מהמחשבים של DELL LATITUDE שיכול לתת "קונטרה" ל DELL VOSTRO 3500 או דגם יותר מוצלח שלהם?

ועוד שאלה: האם משהו יכול להמליץ לי על חנות טובה שבה אוכל לקנות את הדגמים הנ"ל בצורה שוטפת וללא בעיות?

DELL VOSTRO 3500 כבר הגיע לישראל???

פורסם

דל מחזיקים בקנה את הדגמים החדשים שאתה המדבר עליהם.

בסדרת ה-latitude המחליף של ה-E6400, יקרא E6410 (איזו הפתעה) ויהיה מקביל פחות או יותר לווסטרו מבחינת מפרט

ההבדל הוא איכות הבניה שנחשבת טובה יותר. הוא יצא בחול רק בעוד שבועיים (כלומר בערך חודש וחצי בארץ)

המחיר שלו יהיה 6500-7000 שח, אם אני מנחש נכון.

פורסם
  • מחבר

מה אתם מציעים לי לעשות? להמתין או שישנם דגמים טובים כרגע בישראל?

ואם אני כבר אמתין, איזה דגם לקנות VOSTRO או LATITUDE

תודה

פורסם
  • מחבר

שלום לכם

אני שוב חוזר על השאלה האם כדאי לי לחכות לדגמים החדשים שיגיעו לישראל או ישנו מחשב עם מפרט דומה כרגע בישראל.

אין לי בעיה של כסף, העיקר שיהיה שווה את המחיר...

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך שוב...

תוכל לשלוח לי קישור לדגם הכי מומלץ בישבילית ראיתי באתר ZAP המון דגמים שונים ואני לא יודע מה עדיף לי?

איך השרות של LENOVO אתה יודע?

פורסם

דעה אישית - מעבדת השירות של לנובו \ IBM (ואני מתייחס במיוחד לזאת שבגבעת שמואל) - נתנה לי את השירות הטוב ביותר שקיבלתי אי פעם בישראל.

שירות אדיב, מקצועי ומהיר.

אבל - אני שונא את העיצוב של הLENOVO (במיוחד ה-TRACKPOINT וסידור המקשים). ולכן באופן כללי אני נמנע מהם. לגבי שירות - רק מילים טובות.

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה חבר

גם אני פחות מתלהב מהמחשבים שלהם ובגלל זה אני נוטה לחפש דגמים של חברות כמו DELL או TOSHIBA למשל.

יש לך איזו המלצה למחשב נייד בישבילי? בהודעה הראשונה תוכל לראות פרוט מלא של רצונותיי. תודה רבה.

פורסם

ה- E6400 כמו שכבר הציעו הוא מאוד טוב (אישית אני מעדיף את ה-4300 אבל הוא עם מסך יותר קטן)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אחשוב על זה.

פורסם

עוד אופציה היא לחפש 8440p של HP, שגם הוא נייד מסדרה עסקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים