עבור לתוכן

iPhone os 4.0 תתמוך בריבוי משימות

Featured Replies

פורסם

זה היה די צפוי ובכל זאת

Now we weren't the first to this party, but we're gonna be the best. Just like cut and paste

:)

אני נוטה להסכים איתו(סטיב ג'ובס) שה copy&paste באייפון הוא פשוט רמה מעל זה של wm ו אנדרואיד

מההצגה של צורת המולטיטאסקינג בתערוכה ניתן להתרשם שגם כאן זה יהיה ישום טוב מאוד.

בנוסף הם הוסיפו אפשרות להוסיף ספריות לדף הבית (שמעולם לא ממש השתמשתי בזה, גם כעת כשאני עם אנדרואיד)

אפשרות לתמיכה במספר חשבונות אקסצ'יינג' ועוד פיצ'רים חשובים פחות :P

Notable new features for users :

* Multitasking.

* Spell check (like on the iPad).

* Bluetooth keyboard support (again, on the iPad).

* User-defined wallpaper (a jailbreak favorite).

* Tap to focus when recording video, just like with photos, and a 5x digital zoom for the camera.

* Playlist creation and nested playlists.

* App folders for sorting apps! You can even put an app folder in the dock.

* Enhanced Mail! You can have a merged inbox view, switch between inboxes quickly, and sync to more than one Exchange account. There's also threaded messaging (at last!) and in-app attachment viewing.

* iBooks, just like on iPad, only smaller. You can wirelessly sync books between platforms, a la Kindle.

* Enterprise features, including remote device management and wireless app distribution.

* Game Center. It's like Xbox Live, but for iPhone games. Includes achievements, leaderboards, and match making. It will be available as a "developer preview," and out for consumers later this year.

Developers are getting plenty of new tricks too:

* Full access to the camera.

* Date and address "data detectors."

* Background audio (think Pandora).

* Background VoIP (think Skype).

* Background location data, both with live GPS for backgrounded turn-by-turn, and cell tower-based for lower power draw.

* Local notifications. Like push notifications, but sends a notification straight from the app without needing a push notification server, perfect for an alarm, for instance.

* Fast app switching. Saves the state of an app and resumes it from where you left off, without dwelling in memory.

* iAd. Apple says it's for keeping "free apps free." The ads keep you in the app, while also taking over the screen and adding interactivity -- using HTML 5 for video -- up to simple gaming in-ad. Apple will offer a 60 / 40 split on revenue, and users can even buy apps straight from an ad.

פורסם

multitasking

פורסם
  • מחבר

אופס :silly:

פורסם

קיצר איפד עם אופציה להתקשר וקצת יותר קטן

אז למה לקנות איפד אם זה כמעט אותו מחיר???

פורסם

מאד חסר לי העובדה שוידג'טים לא הוצגו ונראה כי למרות התיקיות הממשק עצמו לא יקבל שינוי מהותי כל כך (וואו, רקע). אם כי זה בהחלט יעזור למי שיש 100 APPS.

אגב גם הגבלת ה-APPs עלתה ל-2000+ לעומת 180.

פורסם
  • מחבר

אל תיסחף!

הם צריכים לשמור משהו להציג בגירסה הבאה של מערכת ההפעלה. :P

פורסם

דיייי! באמת?!??

שינוי של תמונת הרקע?

תיקיות?

ריכוז חשבונות מיילים?

תיוג גאוגרפי לתמונה?

playlist בנגן??

חיפוש בSMS??

ממש קידמה....

כל זה היה קיים כבר מזמן (לא. באמת. ממש ממש, ממש מזמן) בכל סמארטפון אחר....

כל חובבי האייפון - ברוכים הבאים למאה העשרים ואחת (ועוד קצת...)

ממממ... בעצם, יש לכם עוד חודשיים לחכות...המתנה נעימה...

פורסם

עיקר הפחד שלי מההכרזה נובע בעיקר מעניין הפירסומות ה"חדשות והמרגשות" שסטיב רוצה לדחוף לכל אפליקציה באייפון ואייפד (בחלוקה הוגנת כביכול של 60 אחוז מפתחים 40 אחוז משתמשים, כאילו זה אמור להרגיע משתמשים בצורה כזו או אחרת) ובעיקר לאלה החינמיות ובעצם כנראה לחסל כל אופציה לא לשלם על ה-APPs ואולי גם להנות מהן...

אני רואה את זה כמשהו שיכול מאד להדאיג, וההדגמה של הפירסומת לצעצוע של סיפור שבעצם הראתה אפשרויות של וידיאו והורדות תוכן מתקדמות (של פירסומת !!) יכולה מאד להעיב על חווית השימוש, להעלות נפחים של חבילות גלישה ועוד, את הקסם והרגש שסטיב אומר שהוא יכניס לפירסומות אני פשוט לא קונה.

פורסם

ריבוי משימוש? לא תודה, ריבוי משימות קיים בסימביאן, אנדרויד בשל סיבה מסויימת, צריך את זה.

באייפון הכל כל כך ארקיידי ופשוט, זה לא כאילו אני צריך לצאת עכשיו מאיזו תוכנה (שבטח גם היא סתם איזה צעצוע מטופש שאני מתעסק איתו) בשביל לנהל רשימות של איזה משהו חשוב (לא שיש משהו כזה). לדבר כמו אייפד אני יכול להבין אבל לאייפון? נו שיהיה.

אגב אייפד, אם הייתי צריך לבזבז 500$ על משהו שינסה לדמות נטבוק מגע - הייתי קונה נטבוק נורמאלי וחוסך מעצמי את עוגמת הפש של אייטיונס וההגבלה הסופר-דבילית הזאת של "סחוב לפה ותסנכרן, שכח מלהוסיף דברים במחשב אחר". פשוט טימטום, במקום להביא משהו מתקדם שמים אותך בין 4 קירות.

פורסם
  • מחבר

עיקר הפחד שלי מההכרזה נובע בעיקר מעניין הפירסומות ה"חדשות והמרגשות" שסטיב רוצה לדחוף לכל אפליקציה באייפון ואייפד (בחלוקה הוגנת כביכול של 60 אחוז מפתחים 40 אחוז משתמשים, כאילו זה אמור להרגיע משתמשים בצורה כזו או אחרת) ובעיקר לאלה החינמיות ובעצם כנראה לחסל כל אופציה לא לשלם על ה-APPs ואולי גם להנות מהן...

אני רואה את זה כמשהו שיכול מאד להדאיג, וההדגמה של הפירסומת לצעצוע של סיפור שבעצם הראתה אפשרויות של וידיאו והורדות תוכן מתקדמות (של פירסומת !!) יכולה מאד להעיב על חווית השימוש, להעלות נפחים של חבילות גלישה ועוד, את הקסם והרגש שסטיב אומר שהוא יכניס לפירסומות אני פשוט לא קונה.

כי במרקט של אנדרואיד חסר תוכנות עם פרסומות?

בסופו של דבר, התוכנות הטובות בכל פלטפורמה הן או בכסף או עם פרסומות

ריבוי משימוש? לא תודה, ריבוי משימות קיים בסימביאן, אנדרויד בשל סיבה מסויימת, צריך את זה.

באייפון הכל כל כך ארקיידי ופשוט, זה לא כאילו אני צריך לצאת עכשיו מאיזו תוכנה (שבטח גם היא סתם איזה צעצוע מטופש שאני מתעסק איתו) בשביל לנהל רשימות של איזה משהו חשוב (לא שיש משהו כזה). לדבר כמו אייפד אני יכול להבין אבל לאייפון? נו שיהיה.

:kopfpatsch:

פורסם

נכון, יש פירסומות גם היום, אבל יש הבדל בין שורה מרגיזה, לבין פרסומות שיתחילו להציע לי תכנים, להיות אינטרקטיביות מדיי או סתם בולטות מדיי (והן יהיו בולטות מאד).

[br]פורסם בתאריך: 9.04.2010 בשעה 18:05:35

וליאור אל תגזים, לא יודע למה אתה מתכוון עם ארקיידי או לא, אבל מולטיטאסקינג זה דבר בסיסי מאד בכל פלאפון מתקדם, כי שאני רוצה לנווט עם ה-IGO שלי ואני מקבל שיחה אני לא רוצה שכל המסלול שלי יעלם, מה שאגב בהחלט קורה היום.

אייפון היה צריך מולטיטאסקינג שלשום כבר!

ואגב לא יעזור כלום, לעולם ירגיז אותי ההחלטות של אפל,איך מולטיטאסקינג היה משהו שלא היו מוכנים לשמוע עליו ותמיד הציגו חסרונות כמו ביצועים וזמני סוללה, ופתאם זה "הקסם" החדש של האייפון. מעניין מתי הפלאש יהיה הדבר המדהים הבא אצל אפל...

פורסם

ואגב לא יעזור כלום, לעולם ירגיז אותי ההחלטות של אפל,איך מולטיטאסקינג היה משהו שלא היו מוכנים לשמוע עליו ותמיד הציגו חסרונות כמו ביצועים וזמני סוללה, ופתאם זה "הקסם" החדש של האייפון. מעניין מתי הפלאש יהיה הדבר המדהים הבא אצל אפל...

אם כבר פלאש, אז אפל "יפתיעו" את העולם עם LED כאשר רובם יעברו ל-XENON.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים