עבור לתוכן

הגדרת זכרון בכרטיס מסך במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את המחשב החדש

טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3

איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ?

אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה.

תודה מראש.

פורסם

כרטיסים שעושים שימוש נרחב בזכרון הראשי הם לרוב כרטיסים חלשים מאוד (או כאלה שמובנים בלוח האם), ואז שום כמות של זכרון נוסף לא תעזור להם להריץ משחקים תובעניים. כרטיסי מסך שיסתדרו עם משחקים כוללים מספיק זכרון משלהם גם מבלי "להשאיל" מהראשי.

כאן כמובן נשאלת השאלה - איזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

כרטיסים שעושים שימוש נרחב בזכרון הראשי הם לרוב כרטיסים חלשים מאוד (או כאלה שמובנים בלוח האם), ואז שום כמות של זכרון נוסף לא תעזור להם להריץ משחקים תובעניים. כרטיסי מסך שיסתדרו עם משחקים כוללים מספיק זכרון משלהם גם מבלי "להשאיל" מהראשי.

כאן כמובן נשאלת השאלה - איזה כרטיס יש לך?

אני לא מחפש משחקים רצינים, אני בכיוון של CS לדוגמא.

הכרטיס שיש לי זה כרטיס שלוקח את הזיכון מהראם במחשב.

פורסם

הגדרות ברירת המחדל לא עושות את העבודה?

פורסם
  • מחבר

הגדרות ברירת המחדל לא עושות את העבודה?

לא בדקתי עדיין ואני מאמין שכן אבל למשחק כזה אין צורך ב 4 גיגה ראם אז עדיף להפריש טיפה יותר לכרטיס המסך לא ??

פורסם

כמו שאמרתי, לא תהיה בכך שום תועלת. אל תשכח שחוץ משמירת דברים בזכרון הזה, צריך מדי פעם לשלוף נתונים, לעשות עליהם חישובים כלשהם, ולהכניס חדשים. מהירות שליפת הנתונים ומהירות עיבודם קובעת למעשה את כמות הזכרון הדרושה (שיכולה להשתנות ממשחק למשחק, אבל לא בממש הרבה). הקצאת זכרון נוסף תהיה כהרחבת מגרש חנייה שממילא לא מתמלא לעולם עד הסוף עקב פקקים בכניסה...

פורסם

תוכל בבקשה לרשום לי את הדגם שקנית? אני בעצמי מחפש נייד בסגנון של טושיבה

תודה רבה, חיים

פורסם

חיים, אולי די כבר להדחף לכל דיון בערך במדור ניידים עם השאלה הזו? רוצה עזרה - תפתח דיון. גם אין דבר כזה כמו "נייד בסגנון של טושיבה" שכן ההבדלים בין הדגמים השונים יכולים להיות גדולים יותר ממהבדל מול מחשבים דומים מיצרנים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים