עבור לתוכן

מחפשים מחשב נייד ללימודים(תיכון) - תקציב עד 2500 ש"ח ...יש כמה שאלות - מי עוזר?

Featured Replies

פורסם

אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון

התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח

חשוב לנו זמן סוללה!

חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים

חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן :

1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף

2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ?

3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ?

4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1"

5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ?

6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה

ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ?

או ביולי

או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים יגיעו?

מצטער על החפירות והשאלות....ריכזתי את כל השאלות של המישפוחה

תודה מראש לכל מי שעונה

פורסם

היי,

לרוב השאלות שלך יש פה מומחים יותר גדולים ומעודכנים ממני שיענו לך. אני רוצה לענות על החלק של מתי. אני ממליץ לקנות קרוב ככל האפשר לתחילת הלימודים. הדגמים של כל החברות מתעדכנות באופן תדיר וכך גם המחירים. לפי ההגיון הזה אנשים לא יקנו מחשבים לעולם כי תמיד מחר יהיה יותר כדאי אבל לך יש תאריך יעד והוא תחילת הלימודים. אני ממליץ על שבוע לפני (כך יהיה לה זמן להתרגל למחשב, מקלדת קטנה זה לא תמיד פשוט, וגם להתקין תוכנות רלוונטיות) אי לכך ובהתאם לזאת זה נראה לי מיותר להמליץ לך על משהו עכשיו כי אני מאמין שעד אז יהיו דגמים חדשים ומוצלחים יותר.

פורסם
  • מחבר

כן...גם לי אמרו לחכות - השאלה שלי היא אם יש צפי שהכריזו עליו? או מגמה ידועה של השוק לקראת שנת הלימודים?

לגבי יתר השאלות....בבקשה תעזרו...? ???

גם אם באופן חלקי ;)

פורסם

אני קניתי עכשיו את ה אסוס 1201N למטרת לימודים ואני מבסוט עליו מאוד, מסך 12", שוקל בערך קילו וחצי, חזק מאוד (מעבד dual core n330 1.6ghz), ושידרגתי לו את הזיכרון ל4 GB, זה בעצם נטבוק עם יכולות שלא יביישו לפטופים. ממש אופטימלי לסטודנטים, היה לי את ה1005 ולא יכולתי לסבול אותו הוא היה ממש איטי ולא הצליח להריץ אפילו סרטים... לדעתי תוסיף כמה שצריך ותקנה את ה 1201N, ואם יש לך אפשרות מארה"ב המחיר שלו פחות מ500$ שהם פחות מ2000 שקל.

הסוללה שלו מספיקה לפי היצרן ל5 שעות, אני הגעתי איתו ל4 וקצת בשימוש רציף לאינטרנט ואופיס. אז פה יש מינוס קטן. זאת לא כזאת בעיה כי בערך בכל כיתה יש חשמל שאפשר להטעין, מה גם שאני לא משתמש במחשב 4 שעות רצוף במהלך הלימודים, לא ניתקלתי עדיין במצב שאני צריך את המחשב ואין לי סוללה.

ה1005 מגיע לבערך 10 שעות (עם סוללת 6 תאים).

פורסם

מחזק את הבחור מעלי, אני מקווה להביא בקרוב גם את האסוס 1201N מארה"ב, שיוצא ממש כדאי.

וגם אם אין אפשרות להביא מארה"ב עדיין הייתי ממליץ להשקיע עוד 500 ולקנות בארץ ב-3000 שקל את ה-1201N

חבל לקנות נטבוק חלש ולהצטער על הרגע (איטי וקטן מידי, ג'יגה זכרון היום זאת בדיחה).

פורסם
  • מחבר

מחזק את הבחור מעלי, אני מקווה להביא בקרוב גם את האסוס 1201N מארה"ב, שיוצא ממש כדאי.

וגם אם אין אפשרות להביא מארה"ב עדיין הייתי ממליץ להשקיע עוד 500 ולקנות בארץ ב-3000 שקל את ה-1201N

חבל לקנות נטבוק חלש ולהצטער על הרגע (איטי וקטן מידי, ג'יגה זכרון היום זאת בדיחה).

כן אבל בכל זאת אני מתכוון ליקנות עם 2G זיכרון - על מערכת הפעלה XP - זה ניראה לי מהיר ביותר....

הקטע שלה סוללה לזמן ממושך ניראה לי קריטי (נכון שישנם שקעים בכיתות אבל זה מקטין את הניידות להיסחב עם מטען)

את הסוללה שב 1005 שאתה מטעין בערב ויש לך לכל היום

מיבחינת יכולות לסרטים וכאלו ומישחקי רשת - ניראה לי שהוא יוכל ליסחוב לא ? ( עם שידרוג הזיכרון הכוונה)

-------

מיצד שני היתרון של ה1200 הוא היכולת להגיע אפילו עד 4 G זיכרון - וזה אומר שידרוג מערכת הפעלה עתידי ל WIN7

אני לא סתם מתלבט....העינין עם הסוללה ממש מבאס אותי כי הוא מוחק את היתרון המשמעותי של אסוס לעומת ניידים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים