פורסם 2010 באפריל 815 שנים יש לי Samsung 226BWוחשבתי לשדרג למשהו נחמד יותר.רוב הפורום פה ממליץ בד"כ על 2 מסכים בלבד בקטגוריית ה- 24:Dell U2410Dell 2407WFPהשימושים שלי הם משחקים, סרטים, ומשרדי כמובן.חשוב לי בעיקר שחווית המשחק לא תיפגע. ghosting, input lag מינימליים עד כמה שאפשר.יש עוד אפשרויות או ששתי המסכים האלו הם האופציה השפויה היחידה?
פורסם 2010 באפריל 815 שנים לפני שאתה קונה את ה-U2410, אני ממליץ לך לקרוא את השרשור U2410 Green/Pink Failure Analysis בנוסף, קשה מאוד להשתלט על ה- BRIGHTNESS שלו. רצוי לראות את המסך לפני הקניה.
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר אני עוד לא קונה אותו יש לך מושג איפה אפשר לראות אותו במרכז? האופציה של הפיליפס גם נחמדה, אם אני לא טועה מדובר באותו פאנל כמו של ה- u2410 ?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים יש לי את ה-DELL מלפני פחות משבוע ויש לי בעיות של צריבה בעיניים גם אחרי הרבה ניסיונות של כיוונים, ראה שרשור בפורוםלא ממליץ
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים מחבר יש לי את ה-DELL מלפני פחות משבוע ויש לי בעיות של צריבה בעיניים גם אחרי הרבה ניסיונות של כיוונים, ראה שרשור בפורוםלא ממליץאני עוקב אחרי השרשור שלך. תודה.אם כי צריבות בעיניים לצערי יכולות להיגרם מכל מסך.ממליץ לך למצוא מקום שיוכל לכייל אותו בצורה מקצועית.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים לי יש את הדל 2410 והוא מסך מדהים,לא צורב לי כלום,סרטי HD נראים סוף הדרך,משחקים ללא בעיה מסך מומלץ מאוד. תעבוד איתו 10 דקות בחיים לא תחזור לTN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.