עבור לתוכן

הגדרת video-out באופן אוטומטי

Featured Replies

פורסם

שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה).

עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי.

רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?).

תודה!

פורסם

בכרטיסי הGFORCE לא תיראה את הBOOT של המחשב בטלוויזיה כי הכרטיס לא ישלח את האות.

בינתיים רק בכרטיסי ATI אפשר לעשות את זה

פורסם

למה לא? אפילו הtnt שלי מראה boot פשוט תחבר את הכבלים ותעלה את המחשב

פורסם
  • מחבר

צריך להגדיר משהו?

ובאיזה תוכנה משתמשים? לא אכפת לי שזה לא יעשה בוט, גם אם יהיה אפשר ללחוץ על צירוף כפתורים אחרי שהמחשב עולה ואז זה יעבור למצב של video-out יהיה טוב..

פורסם

כנ"ל אצלי. (ראה מפרט...בעצם לא לראות....ohh...the shame ;D)

EranMor, אתה טועה :P

לא צריך שום תוכנה בעיקרון...למרות שמומלץ להשתמש ב-TVTOOL להגדרות בכרטיסי NVidia, ב-ATI בדריוורים שלהם יש אופציות TVOut יותר "מתקדמות".

פורסם

העיניין הוא כזה:

אם מחובר לGeForceX-XXXX כבל VGA וכבל S-Video במקביל (או שממיר לComposite) את הBOOT רואים רק בVGA! ואת האינפורמציה של הTV-Out רואים רק כאשר שהמחשב נכנס למערכת הפעלה.

אם מחובר לכרטיס רק הכבל של הTV-Out ללא כבל VGA מקביל אז רואים את הBOOT בTV-Out.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אם כבל של מסך לא מחובר הוא יראה ב-tv out את הכל החל מה-boot..

אני חוזר על השאלה, לא צריך איזה תוכנה?!

פורסם

לא צריך שום תוכנה בעיקרון...למרות שמומלץ להשתמש ב-TVTOOL להגדרות בכרטיסי NVidia, ב-ATI בדריוורים שלהם יש אופציות TVOut יותר "מתקדמות".

::)

פורסם

אם אתה רוצה שזה יפעל מהרגע שהמחשב נדלק לא צריך שום תוכנה, פשוט שהחוט יהיה מחובר והמסך לא

פורסם

EranMor, אתה טועה :P

אוקיי. אז למדתי היום משהו חדש :)

פשוט לא הייתה לי ההזדמנות להפעיל מחשב רק עם טלוויזיה

פורסם
  • מחבר

פועל לי סבבה, אני צריך עכשיו חוט לכרטיס מסך שלי -msi ti4400(הוא לא הגיע עם חוט), מאיפה אני יכול לקנות? כי יש לו יותר פינים מהחיבור של ה-gf4

פורסם

כנ"ל אצלי. (ראה מפרט...בעצם לא לראות....ohh...the shame ;D)

פשוט תשתוק אתה צריך לראות עם מה אני תקוע. עם P3 866 מסקיח שלא יכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית,

128 SDRAM ו GF2 MX400 32MB!!! :smiley4:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים