עבור לתוכן

אם אני מתקין אומגה ל9500PRO והפוך אותו ל9700PRO אז....

Featured Replies

פורסם

אין קשר... אלא המטומטם אומר לך שאתה טועה למרות שעלתה תמונה שבדיוק מראה שאתה צודק והוא עוד מתווכח...

תקשיב גולם, אין לך את הכרטיס הזה אז תסתום תג'ורה הגדולה שפתחת ותקשיב למי שבדק וראה שזה לא עובד.

יש לי את הכרטיס, ניסיתי להשתמש באופציה הזאת בדרייברים וזה פשוט לא עובד. הבנת? יופי. לא הבנת? זבש'ך

פורסם
  • מחבר

טוב ... די לריב

הכותב של התוכנה טעה . לא אשמת אף אחד מלבדו .

אפשר לנעול (שלא יריבו עוד...)

:cwm3:

פורסם

מה קהר כולכם נהייתם ילדים קטנים???

מה זה גיימר פה?

פורסם

אוקיי, עכשיו בדקתי, ובאמת ל9500 NP יש אפיק זיכרון של 128 ביט... אז למה לעזאזל זה גורם לו להפוך ל9700 ולא ל9500 פרו אם עושים לו סופט מוד?

פורסם

פותח עוד 4 צינורות עיבוד, מאוד נחמד.

פורסם

תקשיב גולם, אין לך את הכרטיס הזה אז תסתום תג'ורה הגדולה שפתחת ותקשיב למי שבדק וראה שזה לא עובד.

יש לי את הכרטיס, ניסיתי להשתמש באופציה הזאת בדרייברים וזה פשוט לא עובד. הבנת? יופי. לא הבנת? זבש'ך

חחח זה עצבני... כאילו שאתה מתעצבן זה מזיז לי...

אני מתווכח על עובדה כתוב אז כתוב זה הכל...

פורסם

בגלל שיש לו 128BIT ב4 צינורות עיבוד. אם פותחים את ה4 הנוספים אז מתקבל רוחב פס של 256BIT

זה שכתוב זה לא אומר שזה נכון.(נרגעתי) כבר היו על הנושא הזה כמה תראדים ואתה יכול לעשות חיפוש ולראות בעצמך

פורסם
  • מחבר

בגלל שיש לו 128BIT ב4 צינורות עיבוד. אם פותחים את ה4 הנוספים אז מתקבל רוחב פס של 256BIT

ערן, אני לא חושב שזה נכון בגלל שאם ככה הדבר אז ל9800SE היה אמור להיות אפיק זיכרון של 512BIT בפתיחת הצינורות ולא ככה הדבר.

(הכטיס עם גיסרת ה256BIT)

פורסם

אוקיי להבהיר את הנושא: 9500NP הופך ל9500 pro עם האומגה, ויש לו 128bit. יש את הגרסאות הישנות יותר של הכרטיס שייצרו עם 256bit, את הדגמים האלה אפשר להפוך ל9700, אבל הפסיקו לייצר אותם כי זה לא השתלם להם. 9500 פרו לא הופך לכלום.

פורסם

וזה לא נכון:

http://www6.tomshardware.com/graphic/20021202/

איך שהוא יצא, ה9500 היה בעל 128 ביט...

אז מישהו שיודע, יכול לענות על השאלה? למה 9500 הופך ל9700 ולא ל9500 פרו?

פורסם

תודה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים