עבור לתוכן

אם אני מתקין אומגה ל9500PRO והפוך אותו ל9700PRO אז....

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ...

אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)

פורסם

אי אפשר להפוך 9500PRO ל9700PRO.

פורסם

אממ... מי אמר לך את השטות הזאת...?

אם אתה מתקין אומגה ל9500 פרו אז יוצא לך 9500 פרו ::)

אין כזה דבר שינוי אפיק זיכרון. רק אם אתה מתקין אומגה ל9500 לא פרו, אז הוא נהפך ל9700 לא פרו...

תדרי שעון אתה צריך לשנות בעזרת אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אה כן ? אז מה זה חבובים :

פורסם

חבוב, זה לא עובד. מנסיון.

פורסם
  • מחבר

סתם יש את זה !?

אין דבר כזה (חבוב)

פורסם

אה כן ? אז מה זה חבובים :

אממ... מה הבעיה? ::)

כתוב שם במפורש: 9500->9700.

לא 9500pro->9700...

פורסם
  • מחבר

תקרא טוב חבוב (נמאס לי) רשום שם בכללי זה לכרטיסי ה 9500 ו ה9700 וא"חכ הקפתי בירוק "מתאים גם לכרטיסי הפרו והלא פרו"

פורסם

חבובים וחבובות!מישהו יכול להגיד לי מה זה בדיוק האומגה האלה?

פורסם

אממ... מה הבעיה? ::)

כתוב שם במפורש: 9500->9700.

לא 9500pro->9700...

או שאתה נכה או שאתה מטומטם... תקרא מה שכתוב בריבוע הירוק.... זה ל9500 פור ונון פרו מאוד פשוט.... תלמד לקרוא..

פורסם
  • מחבר

חבובים וחבובות!מישהו יכול להגיד לי מה זה בדיוק האומגה האלה?

לך ל FAQ עמוד שני סוף העמוד .

או שאתה נכה או שאתה מטומטם... תקרא מה שכתוב בריבוע הירוק.... זה ל9500 פור ונון פרו מאוד פשוט.... תלמד לקרוא..

חח איזה עצבני ... :cwm30:

פורסם

תשכח רגע מה כתוב ותבין שזה לא עובד.

ב9500PRO יש 8 צינורות עיבוד לכן אין עוד מה לפתוח

ב9500NP יש 4 והדרייברים האלה פותחים את ה4 הנוספים שכביכול סגרו במפעל

פורסם

חח איזה עצבני ...

אין קשר... אלא המטומטם אומר לך שאתה טועה למרות שעלתה תמונה שבדיוק מראה שאתה צודק והוא עוד מתווכח...

פורסם

תרגיע קצת פה! מה זה אמור להיות? אז לא שמתי לב למה שהוא הקיף! מה זה ההעלבות האלה?! אני מאד מקווה שאחד מהמודרים יטפל בזה.

היט סינק, זה לא הגיוני לעשות סופט מוד ל9500 פרו בגלל שיש לו כבר 8 צינורות עיבוד פתוחים. האומגה לא יכול להרחיב את אפיק הזכרון... זאת פשוט טעות של מי שכתב את הדרייברים.

9500- 4 צינורות עיבוד+4 מכובים, ואפיק זיכרון של 256 ביט. בגלל זה אפשר להפוך אותו ל9700...

אתה יודע מה "טזוק"? יהיה מעניין לפגוש אותך במפגש הפורום... אולי אני אלמד אותך שם קצת נימוסים. מקווה מאד שאוכל להגיע. ומאד מקווה שגם אתה תוכל. אל תדאג, אתה תרוויח הרבה מאד מהמפגש הבא.

פורסם
  • מחבר

9500- 4 צינורות עיבוד+4 מכובים, ואפיק זיכרון של 256 ביט.

:nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים