פורסם 2010 באפריל 615 שנים אז ככה יש לי שאלה מזה חשובה..המעבד שיש לי זה core i5-750ולוח אם שתומך בtorbu boostעכשיו בהגדרות הdefault של הביוס זה מבונה שהspeedstep וה turbo boost דלוקים.סבבה..עכשיו ברגיל נגיד בסופר פיי אני מקבל 15.74 שניות (בלי טורבו)עם טורבו אני מקבל 13סבבה מבינים שיש שיפור.עכשיו הסטוק של המעבד נכון הוא 2.67אז ככה כשהטורבו מופעל הכל טוב ויפה אבל מה שוקרה בעצם זה שהמעבד משתגע ונראה לי זה לא בריא לואני מיתסכל בeverestואני רואה שהמכפלה שלו X9 ואז המהירות שלו מופיעה שם כ1200ותוך שניה בקושי מפ0עיל משהו פתאום מכפלה X18מפעיל עוד משהו מכפלה X24תוך שניה שוב חוזר X18 פתאום X20וככה זה משתגע...זה אמור להיות ככה זה נורמלי? אין מצב שזה הורס את המעבד?תודה רבה למביניםםם תודה רבהה
פורסם 2010 באפריל 615 שנים תקרא בסטיקי על Turbo Boost, זה לא הורס שום דבר כי זה דינאמי. אם יש לך קירור גרוע אז המעבד לא יגיע לאותם תדרים שהוא יגיע עם קירור איכותי. אין תוספת בתדר השעון של הליבות סתם ככה, זה תלוי בעומס, בהספק וכו'.וכן, זה נורמלי לחלוטין.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר אז שורה תחתונה עדיף עם זה או בלי זה?...ולא יודע יש לי ac freezer rev.2 זה נראה לי מספיקוכן זה מגיע לי לטופ יעני ל3.2
פורסם 2010 באפריל 615 שנים זה לא משנה איזה קירור יש לך, זה דינאמי, זה אמור למצות את יכולת הקירור שלך. כמובן עד למגבלה של המעבד- לכל מעבד תדר Turbo Boost מקסימלי. בגדול עדיף עם, זה כמו אוברקלוק רק שאתה לא אחראי על כך וזה יותר בטוח מצד המשתמש. מצד שני אם לא מעניינת אותך תוספת ביצועים (אך אני בספק אם זה המצב, אחרת לא היית קונה מעבד שכזה) אז אפשר לחסוך חשמל ולהישאר בתדר המקור תמיד.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר מה שנכון נכון.. זה רק זמני עד שאני אעשה את האוברקלוק הרציני...ומה שכן טעות קטנה בידייך.. (בערך)יעני במצב שהמחשב דלוק 24 שעות ונגיד אתה עליו 5 שעותאם הוא עובד ברגיל זה זה אומר שהוא עובד בתדר 2.67 24 שעות..אבל עם הטורבו בוסט אז זה אומר ש19 שעות הוא עובד על תדר 1.2 ונגיד בהפעלה מאומצת אז עוד 5 שעות בתדר שנע בין 2.8 ל 3.2משמע עדיין זה חוסך בחשמל במיוחד עם טכנולוגיית הspeed step.ותודה על העזרה.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים Turbo Boost לא מוריד את התדר מתחת לתדר המקורי של המעבד. מה שמוריד את תדר המעבד זה כמו שציינת Speedstep (בעצם EIST) ו-C1E (או שאר המצבים C3/C6/C7).אז ככה שאם תבטל Turbo Boost אז כשאתה יושב על המחשב ומאמץ את המעבד- התדר לא יעלה ואז אתה חוסך חשמל (תאורטית כמובן, עד כמה שזה משנה בכלל). התדר בכל מקרה ירד תודות לטכנולוגיות החיסכון בחשמל המיושמות בלוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.