עבור לתוכן

אני הולך לקנות 9800 [b]ולא מעוניין[/b] לעשות טעויות

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1:

מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים.

אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג.

מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ.:la:

אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון.

ואם תגידו לי אין לך מה לקנות 9800SE - תקנה XYZ אני אשקול, אבל רק אל תשכחו, אני סטודנט ואני לא מצב פיננסי לצאת פרייאר מקניה כזו. :-\

בתודה מכל הלב,:funn:

ארז

פורסם

יש 9800SE של חברת POWERCOLOR. הוא היחיד כרגע שאפשר להפוך אותו, עם דרייברים של אומגה, לבעל ביצועים של 9800PRO. יש צורך גם באוברקלוק אבל זה כבר דבר פעוט. מחיר של כרטיס כזה הוא בערך 1400שקל.

אחר כך, יש את ה9800NP. ההבדל היחיד בינו לבין הPRO זה מהירויות שעון, אם תעלה אותן תגיע לביצועים של PRO. זה לא משנה איזה חברה תבחר, כולן יתנו את אותם הביצועים, והוא עולה 1600-1700 שקל.

אין צורך להסביר על הPRO לדעתי...

פורסם

הכרטיס של Saphire 9800SE הוא 128Bit מה שאומר שאתה לא יכול להגיע איתו רחוק עם אומגה, תוכל לראות בתרד שנפתח לא מזמן שמישהו קנה את אותו כרטיס ולא הצליח להגיע איתו לביצועים טובים בגלל שהוא 128Bit, עם הדריברים של אומגה הכרטיס הגיע לביצועים של 9500Pro.

מומלץ מאוד ללכת על הPowerColor R9800SE 128MB(256Bit) שעולה בסביבות 1450 בזיגזג.

תוכל לראות כתבה הזאת על הביצועים של הכרטיס:

http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03vga00r9800se0powercolr9800se00305

בכתבה תראה שלאחר OC הוא עובר את ה9800PRO.

ובאתר הזה תוכל להבדיל בין הכרטיסים שניתן להפוך אותם ל9800PRO.

http://www.ocfaq.com/softmod/faq.php

כרגע ידוע רק על כרטיס אחד שי לו 256BIT בארץ, והוא הPowerColor.

פורסם

קודם כל אם הכסף חשוב לך, כדאי לך להעיף מבט ב- www.anandtech.com

הם החלו עכשיו בסקירה לגבי כרטיסי מסך. החלק הראשון עוסק בכרטיסים חזיקים (9800,9700,5900,)

החלק השני עוסק בהכי חזקים ומה עושים להם דרייברים שונים (NV38 ו9800XT )

החלק השלישי (שצריך לצאת בימים הקרובים) יעסוק בכרטיסים במחיר שפוי - Mid range+ .

לדעתי כדאי לך לקרוא את הכל ובעיקר את הראשון והשלישי (בתקווה שהוא יהיה מקיף כמו השניים הראשונים).

לגבי ה- 9800se. וזאת דעתי בלבד ע"פ הגישה שלי לדברים כאלה.

גם באתר של ATI גם ב- Sapphiretech וגם ב his --- www.hightech.com.hk שמוכרים כרטיסים כאלו כביכול,וגם powercolor

אין שום מפרט מדויק ובכלל איזכור לכרטיסים האלו. במילים אחרות, אין לך אפשרות לדעת מה הקונפיגורציה המדוייקת של הכרטיס (מהירויות שעון וזכרון, רוחב פס 128/256bit או תמונה שתעזור )

פורסם

עד כמה שאני יודע, כל כרטיסי ה 9800SE של powercolor בעלי אפיק של 256 ביט. זה גם נתמך על ידי אימיילים מחברת powecolor עצמה. אתה יכול לגשת לזיגזג, לבקש לראות את הכרטיס.

בכל מקרה, לאחר מחקר קצר התברר לי שה Hercules 9800SE AIW גם כן בעל אפיק של 256 ביט בסבירות גבוהה מאוד, אבל אני לא מוכן להתחייב :) אני, בכל מקרה הזמנתי אחד כזה כי אני צריך AIW.

עריכה:

אופס, התכוונתי לכתוב 256 ביט, ולא 128 ביט. לפי powercolor עצמה, כל כרטיסי ה 9800se בעלי אפיק ברוחב 256 ביט.

פורסם

כרגע ידוע רק על כרטיס אחד שי לו 256BIT בארץ, והוא הPowerColor.

לא נכון בכלל!!! אפילו בלינק שנתת רואים את הכרטיס של הרקולס AIW שנמכר גם בפנדה אז לא חבל סתם לבלבל ת'מוח??? >:(

לכרטיס של הרקולס יש בטוח 256 ביט, בדקתי אבל הוא לא יהפוך ל-9800 פרו אלא ל-9800 רגיל (אולי עם OC אפשר להגיע

לרמה של הפרו...) :P

פורסם

כרגע ידוע רק על כרטיס אחד שי לו 256BIT בארץ, והוא הPowerColor.לא נכון בכלל!!! אפילו בלינק שנתת רואים את הכרטיס של הרקולס AIW שנמכר גם בפנדה אז לא חבל סתם לבלבל ת'מוח??? >:(

לכרטיס של הרקולס יש בטוח 256 ביט, בדקתי אבל הוא לא יהפוך ל-9800 פרו אלא ל-9800 רגיל (אולי עם OC אפשר להגיע

לרמה של הפרו...) :P

מי אמר לך שהןא 256BIT ???

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים! :cwm23:

בואו נאפס קצת את הת'רד הזה, אני סה"כ רוצה לדעת (ושבבקשה יהיה כאן קונצנזוס) איזה 9800 לקנות ומאיזה מותג, הסברתי בהודעה הראשונה שאני מחפש משהו שגם יהיה הגיוני מבחינה כספית ושיהיה אפשרות לאברקלק אותו... :smiley4:

הכרטיסי מסך האלה כבר משגעים אותי שבוע וחצי!!! נשבע לכם, אני פה כבר שבוע וחצי ויש פה לא מעט אנשים שכבר מכירים אותי ואני לא מצליח להגיע למשהו קונקרטי!

עזרה!

פורסם

לפי דעתי, אם אתה מוכן לעשות OVERCLOCK (ולאבד את האחריות) ובקיצור למצות מהכרטיס את כל מה שיש לו אתה צריך לקנות את ה-9800SE שיש בזיגזג ב-1450 שקל . לכרטיס הזה יש את מירב הסיכויים להפוך ל-9800PRO .

פורסם
  • מחבר

איפה זה זיגזג, url בבקשה?

פורסם

חבר'ס מה הבעיה להביא לבן אדם לינק לכרטיס בזיגזג?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659

בלינק החנות בעצמה מראה שהיא התקינה את הדריברים של אומגה וזה אכן הביא שיפור ובעצם בזאת הם מביאים אחריות על זה שגם אתה (הקונה) תצליח לעשות אותו דבר.

פורסם

הכרטיס הכי טוב לדעתי: 9500 NP. מחיר: 925 שקלים. מה מיוחד בו? אפיק זיכרון של 256 ביט. איך אני יודע שאפיק הזכרון שלו הוא 256 ביט? תסתכלו על הלינק הבא, ותלחצו על הגדלה של תמונת הכרטיס.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1619

רואים איך הזכרונות מסודרים? בצורת L

http://www.ocfaq.com/softmod/faq.php

הלינק הנ"ל מוכיח שהכרטיס הזה הוא כרטיס שאפשר להפוך ל9700 NP. שווה? מאד שווה!

פורסם

מה הקשר אבל לאיך שהזיכרון מסודר? כתוב שם בפירוש שזה 128BIT . גם ל R8500 שלי הזיכרון מסודר ככה...

יכול להיות שהם בכלל שמו את התמונה להמחשה וזה בכלל לא הכרטיס.

פורסם

אם התמונה להמחשה אז זה עניין אחר. אבל אם זאת התמונה האמיתית של הכרטיס, אז לפי האתר שמבדיל בין הגרסאות של הכרטיסים, הכרטיס הזה הוא בעל אפיק זכרון של 256 ביט. כנס לאתר הזה ותקרא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים