עבור לתוכן

פרויקט אודיו-וידאו בחדר שלי + המלצה עבור מסך טלויזיה

Featured Replies

פורסם

אהלן לחברי הפורום,

אתחיל מנתונים יבשים;

בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב).

בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD.

נעבור להמלצה;

אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אינני יודע אם אני זקוק\יש טעם לטלוויזית FULL HD ואשמח לקצת פרטים והמלצות גם בנושא זה.

ונעבור לחלק האומנותי;

בהנחה כי קניתי טלויזיה, עלי לחבר את הדברים כך:

אודיו - מחשב יתחבר למגבר בכבל אופטי באורך מטר. הממיר יתחבר למגבר בקבל קואקיסאלי באורך 7 מטר.

וידאו - המחשב מחובר לצג המחשב בכבל DVI ויתחבר לטלויזיה בכבל DVI TO HDMI כאשר הDVI יחובר במחשב כמובן ואילו הHDMI לטלויזיה (האם טלויזיה תדע להבחין כי מדובר במחשב שמחובר אליה בHDMI או שתתייחס אליו כמו כל רכיב אשר משדר תצוגה?

סידור הרמקולים - כמו שציינתי ברשוי ארבעה רמקולים, כרגע מחוברים שני רמקולים לFRONT, ואילו שני רמקולים נוספים מחוברים לCENTER.

אני לא בקיא באיך דברים צריכים לעבוד אבל נאמר לי על ידי מספר אנשים כי לא טוב לחבר כך ושאני צריך לחבר את שני הרמקולים לSURROUND ולהשיג רמקול נוסף עבור הCENTER. בנוסף, אין לי כ"כ מושג איך להגדיר את המגבר על מנת שסרים יעבדו\יישמעו טוב.

אשמח לקצת אור ועזרה איך ומה כדאי חבר לאן, או בקיצור, מי נגד מי.

תודה רבה על הזמן והעזרה לכשתגיע,

טל

פורסם
  • מחבר

מעל ל100 צפיות ואף לא תגובה אחת? :bash::nixweiss:

פורסם

מה אתה רוצה לעשות בשורה התחתונה?

אתה לא מובן.

פורסם
  • מחבר

לחבר את המחשב לטלויזיה (שאני אקנה, אני זקוק להמלצה כמו שכתבתי למעלה) על מנת לשחק משחקים עם ארבעה ג'ויסטיקים.

לחבר את המחשב והממיר למגבר ליציאות דיגיטליות SPDIF.

פורסם

לא ציינת לאן הממיר יתחבר מחינת הוידאו.

שוב, השאלה שלך לא מובנת. אתה רוצה "לחבר את המחשב והממיר למגבר ליציאות דיגיטליות SPDIF." אז בבקשה, תחבר. איפה השאלה כאן?

כנ"ל "...על מנת לשחק משחקים עם ארבעה ג'ויסטיקים.".

תציג את השאלה שלך בצורה ברורה אחרת קשה מאוד לעזור לך ;)

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל עם המלצה עבור טלויזיה?

פורסם

אני מציע לך שתשפתח אשכול חדש מסודר עם דרישות מפורטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים