עבור לתוכן

בעייה עם direct 3d ב ti4200

Featured Replies

פורסם

היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות:

Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure)

Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)

Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)

ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר...

עזרה מישהו?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב אני עם 98...

פורסם

על כפתור העריכה שמעת? הקפצה אסורה ע"פ חוקי הפורום.

עדכן את הווינדוס עם כל העדכון החשובים, התקן דרייבר רשמי מהאתר של nVIDIA, התקן דרייברים של הצ'יפסט ונסה להתקין גרסא חדשה יותר או את אותה גרסא של DX

פורסם
  • מחבר

מה זתאמרת של הצ'יפסט?

פורסם

אם אתה רוצה להתקין צ'יפסט לא מעודכן הוא יבוא בדיסק של הלוח אם שלך. אם אתה רוצה מעודכן קודם כל אתה צריך לדעת את השם של הלוח אם שלך, אז תוכל למצוא את שם הצ'יספט בחוברת שלו או באתר הבית של היצרו. מרגע שתדע את שם ויצרן הצ'יפסט (אינטל, SIS, VIA, NVIDIA) תוכל להכנס לאתר שלה ולהוריד עדכון בשבילו.

מנסיון למצוא את הודעת התקלה בגוגל זה הפתרון הכי קרוב שמצאתי (אבל אתה מוזמן גם לכתוב את שורת השגיאה שם)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מזה בדיוק צ'יפסט, אני יודע שזה חלק בלוח אם אבל מה התפקיד שלו ואיפה הוא ממוקם?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי את הדרייברים של הצ'יפסט וזה סידר את הבעייה. תודה רבה על העזרה.

רק שעכשיו נתקלתי בעוד בעייה- הכרטיס עובד לי רק במהירות AGP 1x. ואני יודע שהלוח שלי תומך עד 4.

פורסם

זה די מסובך להסביר את זה... אולי אם תחפש בפורום מעבדים תמצא הסבר אבל בעקרון אפשר להגיד בכאילו שהגשר הצפוני (הג'וק הריבועי מתחת למעבד). זה בעצם הערכת שבבים שעליה מבוסס הלוח אם ובלי הדרייברים שלה הכרטיס מסך יעבוד כPCI ועוד כמה רכיבים לא יעשו את מקסימום היכולת שלהם

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי את זה כבר מלקרוא את החוברת של הלוח אם אבל תודה... זה כמו צ'יפ של כרטיס מסך בעיקרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים