פורסם 2010 באפריל 515 שנים יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-Ehttp://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRzעל הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה).המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב?על הלוח יושב מעבד AMD 3700כרטיס מסך RADEON X800זכרון פנימי 1GBהמחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק.הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים אם הטמפרטורות נורמליות וכשאתה מריץ מבחני מאמץ לא קורה שום דבר.. אז אולי הוא היה מיותר.פשוט תיגע בהיטסינק ותרגיש עד כמה הוא חם. האם הוא כ"כ חם שאתה לא יכול לגעת בו יותר מכמה שניות?אם הוא חם אז כדאי להתקין שם מאוורר חלופי, זה לא משהו שבלתי אפשרי להשיג בימינו.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר מה הוא הטווח הנורמלי של הטמפרטורות ללוח אם כזה?בוא נגיד מאיזה מעלה אני צריך כבר להתחיל לדאוג..?
פורסם 2010 באפריל 615 שנים אני יכול לתת לך טמפרטורת גבול +/- אבל עדיף שתבדוק טמפרטורות במנוחה ובמאמץ.. וגם תיגע בהיטסינק עצמו.
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר כן זה מה שאני מבקש טמפ' +/- שאני ידע אם זה עובר אותם, זה אומר שהמצב לא טוב וצריך לטפל בעניין.ההיט סינק חם ביחסית ללוח, אבל מן הסתם זה היט סינק פשוטו כמשמעו ככה שהוא אמור להיות כזה.בוא נגיד שאני יכול לשים עליו את היד אבל כעבור 5-10 שניות זה מתחיל להיות חם מדי (כמו מחבט שהתחילה להתחמם על הגז).
פורסם 2010 באפריל 615 שנים אם החומר התרמי מתחת לגוף קירור לא חדש אז הליבה הרבה יותר חמה ממה שאתה מרגיש מבחוץ. תחליף את החומר ותבדוק שובאם זה הטמפ' של הליבה (אם חומר תרמי טוב) אז בדרך כלל זה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.