עבור לתוכן

איך הספק של Aopen

Featured Replies

פורסם

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase

תודה רבה

פורסם

ספק סביר מאוד, באותה רמה של הספק של HEC שנמצא בקומפיוקייס, אבל המארז עצמו פחות איכותי.

ה 6919 של קומפיוקייס בנויי מפח חזק יותר, הוא מאווורר יותר טוב (שני מאווררי 120 מ"מ לעומת 2 של 80 מ"מ - כאשר רק אחד כלול במארז) והוא גם מעט גדול יותר.

פורסם

שמעתי שמועות לא מאושרות (כשהייתי בטייוואן) שהספקים ש AOPEN משתמשים בהם הם ספקים זולים של Fortron FSP.

פורסם

השמועה שהספקים לא טובים לא נכונה.

הספקים שווים לאיכות של הספקים של HEC .

פורסם

מי אמר שהספקים זולים? אמרתי שייתכן מאוד והם ספקים מהדגמים הזולים יותר של פורטרון.

פורטרון, אגב, הספקים שלה בין הטובים ביותר.

פורסם

ספק סביר מאוד, באותה רמה של הספק של HEC שנמצא בקומפיוקייס, אבל המארז עצמו פחות איכותי.

ה 6919 של קומפיוקייס בנויי מפח חזק יותר, הוא מאווורר יותר טוב (שני מאווררי 120 מ"מ לעומת 2 של 80 מ"מ - כאשר רק אחד כלול במארז) והוא גם מעט גדול יותר.

קצת התבלבלת, ה6A19 מגיע עם 120 אחורי ויש לך אופציה להוסיף 120 מקדימה.

וה6919 מגיע עם 120 מאחור ואופציה להוסיף שניים של 80 מקדימה.

פורסם

לי יש מארז ישן של AOPEN עם ספק AOPEN250W, והוא מעולה, הוא מחזיק את כל המפרט שלי (עם אוברקלוק) ללא בעיית יציבות אחת אפילו !

פורסם

קצת התבלבלת, ה6A19 מגיע עם 120 אחורי ויש לך אופציה להוסיף 120 מקדימה.

וה6919 מגיע עם 120 מאחור ואופציה להוסיף שניים של 80 מקדימה.

צודק, יש את החדש עם הדלת הזו שמגיע עם שניים של 120.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים