עבור לתוכן

אעה? יצירה מוזיקלית חדשה מבית היוצר של... אני?

Featured Replies

פורסם

טוב, אחרי

החלטתי שלא בא לי עליו כי זה היה אמור להיות למשחק מחשב והסרטונים שהיו אמורים להתלוות למוזיקה התפקששו תחת. אז גם לא המשכתי לעבוד על המנגינה...

התחלתי להכין, לעבד ולאסוף ביטים (חלקי סאונד קטנים) והרכבתי את זה למשהו התחלתי.

לא עבודה של יותר מ.... 12 שעות? לא ספרתי, ועשיתי אלף ואחת דברים באמצע. ההקלטה שתשמעו היא עירבוב של שתי מלודיות שהורכבה למאסטר. מאסטר זהו טראק פשוט, שעליו מלבישים ביטים נוספים, אפקטים מסויימים, מילים אם רוצים, כלי נגינה נוספים אם רוצים, ומשני מאסטרים או שלושה או מאה או יותר, יוצא פינאלי, שזה הטראק הבערך-מוגמר. קיצר המאסטר שתשמעו זה כמו גרסאת ALPHA של דמו למשחק מסויים. אני מתכנן על פינאלי שבנוי מלפחות ארבעה מאסטרים.

בקיצור תהנו. הערות, הארות, תגובות, בקשות, הצעות, פיתויים מיניים, מכתבי נאצה וכל דבר אחר שלא קשור לחוסר בוידאו/תמונות (כי אין, deal with it) נא לשלוח כאן בדיון, בהודעה פרטית או במייל (מצורף בתיאור הסרטון ביו-טיוב).

תהנו!

פורסם

אהבתי!

נשמע מתאים למשחקי Total War :hat:

פורסם

יפה מאוד.. יש לך מקום בפסקול של תעשיית משחקים :)

דווקא Roses of Battle די מתאים ל TES: Oblivion וה Theme2 נשמע מתאים ל Crysis.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם :)

מקום בתעשיית הפסקולים? לא ממש. יש כאן מלא בעיות שמומחים ידעו למצוא בשניות. אני גם עושה את זה לכיף, ומה שאני עושה בחצי יום עבודה עושים בתעשייה בשלוש שעות מקס'. אז זה לא ממש נחשב.

אשמח לביקורת מה כדאי לשפר.

פורסם

תמיד יש לאן להתפתח ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פשש, עם איזה ספריות אתה עובד?

פורסם

זה כל כך unreal tournament

מלודיה יפה מאוד!

פורסם

מצטער לבאס...אבל צריך להתאים תתופים למנגינה בהתחלה הם נשמעים לגמרי ממקומות שונים. וגם לא לתקוע אותם כל סוף בית אלא פעם בשניים בערך

חוץ מזה אחלה דבר

פורסם

בסה"כ יפה מאוד. המעברים קצת צורמים לי, אולי בגלל שאין ווידאו במקביל שישתלב איתם.

פורסם

מוזיקה טובה לא מצריכה סרטון ברקע בשביל שיהנו ממנה. אם המעברים מפריעים לך, כנראה שצריך לעבוד עליהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והביקורות ^_^

תמשיכו, זה מאוד יעזור לי להתאים את הקטעים הבאים ולשפר אותם!

תודה לכולם =]

פורסם

לא ענית לי עם איזה ספריות אתה עובד יואב.

פורסם
  • מחבר

לא ענית לי עם איזה ספריות אתה עובד יואב.

אתה מתכוון לספריות מהן אני שואב את הצלילים?

אם כן:

חבר (שהוא קומפוזר חובבן) נתן לי תיקיה מאוד מאוד גדולה עם הרבה מאוד צלילים וביטים (יש בתת-תיקייה אחת, למשל, 62 וריאציות להקשת תוף, בחלקן השתמשתי ב-THEME). יש גם הרבה מקורות אודיו ברשת שנותנים שימוש חופשי בביטים (לדוגמא, ירייה). אני בד"כ משתמש בסיפרייה ואם אני ממש לא מוצא את מה שאני רוצה ולא יכול לערוך את החומרים הנתונים בעזרת אחת משלושת התוכנות שאני עובד איתן לעריכה והפקה של המוזיקה, אני משתמש במקור מהאינטרנט. בינתיים לא שיחררתי יצירה שמשתמשת במקור כזה, מה שאתה שומע זה לופים של הרבה מאוד ביטים שחוברו יחדיו ויצרו את מה שאתה שומע כאן.

דוגמא (וזה היה בשבילי אחד המסובכים):

אני לוקח ביט של תוף - הקשה אחת על התוף. אני משכפל אותה ומצרף אותה בתזמונים שונים, וככה בניתי את מנגינת התופים.

יש צלילים מעט יותר מורכבים אבל יותר קשה לי להשתמש בהם בזמן עריכה, ולכן אני משתמש בהם הרבה פחות. קולות אני חייב להשתמש בסאמפלים של 2-3 שניות.

פורסם

אני יודע מה זה ספריות אחרת לא הייתי שואל :cool2: ..אני מבין שאין להם שם?

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה ספריות אחרת לא הייתי שואל :cool2: ..אני מבין שאין להם שם?

זה אוסף של המון צלילים בהמון תת-תיקיות. רוצה דוגמא?

Chanting

Drums

Pipes and Flutes

NatureSounds.rar

וכו' וכו'.

כמו שאמרתי, לקחתי את התיקיות מחבר שהוא גם קומפוזר, אתה רוצה שאני אשאל אותו מאיפה הוא אסף את כל הצלילים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים