עבור לתוכן

האם יכול להיות ש nvidia תפשוט רגל ?

Featured Replies

פורסם

כל הבדיקות של הr9800pro נגד הgffx5900ultra הם גם ביחס לכסף לכן זה לא פרקטי לי יש gffx5900ultra לחבר שלי יש r9800pro בדקנו אותם על המחשב שלו p4 3ghz וגיגה של ראם הr9800pro היה עם Catalyst 3.7

הgffx5900ultra היה עם 45.23 Detonator בדקנו עם 3dmark 2003 ver 320

הr9800pro קיבל 6000

הgffx5900ultra קיבל 6470

כל הבדיקות שכל הרדאונים עוברים את הגיפורסים עם בגלל שהרדאונים זולים יותר.

וזה בגלל שהFX עם הדרייברים 45.23 מרמים ב3DMark, הדרייברים מוסיפים 1000 נקודות מהקודמים... תראה בכל הסקירות האחרונות, ה9800 פשוט קורע את הFX5900, ולעיתים בהפרשים של בהרבה יותר מ20%...

פורסם

NVIDIA לא תפשט את הרגל כל כך מהר, למרות שאני לא אוהב אותם ואת הכרטיסים שלהם.

הם נותנים תחרות מצויינת לATI ועוזרים לשפר את השוק. אני גם לא חושב שATI כל כך רוצים שNVIDIA יסגרו, התחרות הזאת טובה לשתי החברות.

פורסם

זוכרים את הימים שIntel לא יכלה לעמוד מול המעבדים של Amd ותמיד הייתה צריכה לחדש בשביל להגיע לביצועים של AMd.

אבל היא עדיין הרוויחה כי השם של Intel ידוע בכל העולם.

תשאל מישהו שלא מבין תגיד לו Amd או Intel הוא בטוח יגיד Intel לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה Intel.

אז אני בטוח שלNvidia נימאס מהמעמד של הנחיתות מול Ati. בדיוק כמו שנימאס לIntel מAmd.

ואז Nvidia יוציאו את גירסאת C שלהם לכרטיסי מסך. ואז Ati תבוא עם ה64bit.

כל עוד שיש תחרות זה מבורך וככל שיש יותר מתחרים יותר טוב לנו. יותר מוצרים מחירים זולים יותר הצרכן רק מרוויח.

פורסם

:smiley1:

פורסם

נבדיה מפסידה הרבה כספים אפילו שיש לה מי שקונה מחשב חזק לא קונה אותו עם FX קונה עם ראדון

ומי שקונה מחשב רגיל קונה אותו עם גיפה 4 MX שזה ממש פרוטות ל חברה כמו נבדיה..... ורוב הפעמיים מי שקונה מחשב רגיל קונה כרטסי

ATI ....

פורסם

לא לשכוח שיותר ויותר חברות מתחילות לעבוד עם ATI, כמו ASUS יש דיבורים גם על MSI.[

כך שפלח שוק של ATI מתרחב עם הזמן, ועם הכניסה של מתחרה שלישית, נראה לי SIS, יהיה קשה מאוד לNvidia להחזיק מעמד במצב הקיים.

פורסם

ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti

ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית

ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI ....

מבין 8500-9200

ה8500 הוא החזק ביותר[לא ה LE]

פורסם

נבדיה מפסידה הרבה כספים אפילו שיש לה מי שקונה מחשב חזק לא קונה אותו עם FX קונה עם ראדון

ומי שקונה מחשב רגיל קונה אותו עם גיפה 4 MX שזה ממש פרוטות ל חברה כמו נבדיה..... ורוב הפעמיים מי שקונה מחשב רגיל קונה כרטסי

ATI ....

לידיעתך, רוב האנשים אשר משקיעים כ-10,000 שקלים על מחשב אינם מבינים גדולים במחשבים שכן אם הם היו, הם היו יודעים כי אין צורך להוציא כל כך הרבה כסף עליהם...

אמנם GF4MX מכניס פרוטות ל-NVIDIA אך על כל קונה של 5900ULTRA יהיו לך 10 אנשים שקנו GF4MX ואף יותר ועל כן אלו הרווחים העיקריים של החברה.

קח דוגמא מעולם המכוניות: FIAT היא הבעלים של FERRARI ולא להיפך... :cool2:

פורסם

Mentally, אתה מדבר שטויות.

פורסם

אמנם GF4MX מכניס פרוטות ל-NVIDIA אך על כל קונה של 5900ULTRA יהיו לך 10 אנשים שקנו GF4MX ואף יותר ועל כן אלו הרווחים העיקריים של החברה.

לא יודע אם שאר הדברים שהוא אמר נכונים, אבל זה נכון בהחלט

פורסם

המשפט הראשון שהוא אמר, שטות גמורה.

פורסם

המשפט הראשון שהוא אמר, שטות גמורה.

בהחלט.

פורסם

יותר בכיוון של 100+

פורסם

זוכרים את הימים שIntel לא יכלה לעמוד מול המעבדים של Amd ותמיד הייתה צריכה לחדש בשביל להגיע לביצועים של AMd.

אבל היא עדיין הרוויחה כי השם של Intel ידוע בכל העולם.

תשאל מישהו שלא מבין תגיד לו Amd או Intel הוא בטוח יגיד Intel לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה Intel.

אז אני בטוח שלNvidia נימאס מהמעמד של הנחיתות מול Ati. בדיוק כמו שנימאס לIntel מAmd.

כל עוד שיש תחרות זה מבורך וככל שיש יותר מתחרים יותר טוב לנו. יותר מוצרים מחירים זולים יותר הצרכן רק מרוויח.

כל מילה בסלע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים