עבור לתוכן

האם יכול להיות ש nvidia תפשוט רגל ?

Featured Replies

פורסם

ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti

ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית

ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI ....

אז nvidia לא תפשוט את הרגל בסוף? ממה יש לה הכנסות ?? (חוץ מערכות שבבים, כי יש לה הוצאות גם על מתכנתים של כרטיסי מסך וכו)

(אני ישמח אם nvidia תיקבר ...)

פורסם

ולמה בידיוק תשמח ? לא תהיה תחרות !!! וNVIDIA לא תפשוט רגל בעתיד הקרוב... ממש לא.

ועדיין NVIDIA שולטת בחצי ואולי אפילו יותר מהשוק הנוכחי.. אז נראה מה יקרה. זהו

פורסם

אף אחד לא עושה כסף מהשוק הגבוה (שם באמת ATI מצליחה לעקוף את nVidia). רוב ההכנסות של רוב החברות הוא מהשוק הבינוני נמוך.

ול nVidia יש הרבה מה להציע בתחום הזה... וכמו כן - הם עדיים עושים לא מעט כסף על ה nForce..

סכנת פשיטת רגל לא קיימת בעתיד הקרוב.

פורסם

בנוסף לשליטה שלה בשוק כרטיסי המסך

שמעתי שהיא גם עומדת להיכנס לשוק כרטיסי הקול

הנה לך עוד שוק שיחפה על הפסד (לא אפשרי בקרוב) מכרטיסי מסך.

וכמובן כמו שstingeR אמר בלי nvidia לא תהיה תחרות ואז אנחנו

נאכל אותה :-\

פורסם

בלי קשר למשתלם או לא כרגע ה FX5200 אוכל את השוק בגלל הגימיק שזה כרטיס מתקדם יותר ושהוא לכאורה שווה משהו במשחקים שתומכים ב DX9.

NVIDIA רחוקה מאוד מפשיטת רגל, היא כבר לא בשליטה מוחלטת כמו בעבר אבל לך תדע מה יהיה בעוד שנה מהיום. המצב יכול לחזור כפי שהיה לפני ה R300 והכל יכול להתהפך.

פורסם

והיא עדיין מחזיקה נתח רחב מן השוק, בעיקר בגלל דילים עם חברות כמו DELL וקומפק שמוכרות כרטיסים שלהם בכמויות, בגלל שלאנשים שלא יודעים כלום במחשבים מאמינים שג'יפורס זה הכי טוב, בגלל שרוב חנויות הקבר, למרות המהפכה בשוק, עדיין לא מוכרות כרטיסי ATI... אנווידיה תשאר איתנו עוד הרבה מאוד זמן

פורסם

לא יעזור 90% מהאנשים בעולם לא מבינים הרבה במחשבים

ולכן הם ישר קונים nVidia הם אפילו לא חושבים על ATi כאילו איזה 80% מהאנשים לא מכירים אותם בכלל

מלא אנשים קונים מחשבים בגלל שהם רואים מעבד מהיר

אני יתן לך דוגמא חבר שלי בא אלי כזה וואי שמע אחי קניתי מחשב בן זונה

אני כזה סבבה מה קנית

הוא עושה לי יש לי p4 2400 אני עושה לו יפה ומה עוד ? איזה כרטיס מסך

אז הוא עונה לי כרטיס טוב GF4MX 440 אני כזה לול חחחח בן זונה של מחשב אלק ומה בדיוק תשחק אליו ? GTA ? חח (דיי ביאסתי אותו :D)

בקיצר מה שבאתי להגיד זה ש80%-90% מהאנשים לא מבינים\איכפת להם מהכרטיס מסך ולכן nVidia זה הדיפולט ושלא נדבר על כמה אנשים באמת קונים משהו יותר חזק מ gf4mx או fx5200 ...

אתה מביו למה אני מתכוון ?

אין מצב שתראה פה קריסה של nVidia

ואם זה יקרה זה לא יהיה טוב בכלל לנו הצרכנים.

מונפול זה לא טוב.

פורסם

לא נראה לי ש NVIDIA הולכת לפשוט רגל בזמן הקרוב.

מהסיבה שכמו שנאמר הרבה אנשים לא מבינים במחשבים ומה שקרה זה שבקטע שהמחשבים התחילו להיתפתח

(אז לקראת סוף הפנטיום שלוש של ה 866 ותחילת הפנטיום 4) אז NVIDIA נתנה גז וביססה

את המעמד שלה וזה תפש. לכן היום ל ATI קשה להוריד אותה ממעמדה הגבוהה למרות שיש להם

כרטיסי מסך הרבה יותר טובים וגם הרבה יותר משתלמים...

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני קולט ....

אז הם מרויחים בעצם ממכירת כרטיסי ה FX5200 תחת השם "GF FX" מי שלא מבין חושב שזה הכי טוב שיש וככה nvidia מוכרים את זה בכמויות כי הרוב לא מבינים הרבה ?

ובקשר לאם nvidia תיפול ו ATI תיהיה מונופול, יש חברה חדשה בשם XGI, מה איתה ?

פורסם

"ממה הם מרויחים" - כשאתה מרוויח במקום 80 אחוז משוק של מיליארדי דולארים רבים "רק" 60% זה אומר רק שאתה מרוויח פחות, לא שאתה הולך לפשוט רגל. כל המספרים הומצאו ברגע זה אבל זה מדגים את הנקודה ;)

פורסם

XGI טוענים שהם שואפים להוביל את השוק תוך מספר שנים, מה יקרה אי אפשר לדעת עדיין.

פורסם

שכחתם שNvidia משתלטת על שוק הצ'יפסטים ללוחות AMD הם ללא ספק נותנים ביצועים הרבה יותר גבוהים מכל המתחרים, אז אל תדאגו להם בקשר לפשיטת רגל.

פורסם

לא יעזור 90% מהאנשים בעולם לא מבינים הרבה במחשבים

ולכן הם ישר קונים nVidia הם אפילו לא חושבים על ATi כאילו איזה 80% מהאנשים לא מכירים אותם בכלל

מלא אנשים קונים מחשבים בגלל שהם רואים מעבד מהיר

אני יתן לך דוגמא חבר שלי בא אלי כזה וואי שמע אחי קניתי מחשב בן זונה

אני כזה סבבה מה קנית

הוא עושה לי יש לי p4 2400 אני עושה לו יפה ומה עוד ? איזה כרטיס מסך

אז הוא עונה לי כרטיס טוב GF4MX 440 אני כזה לול חחחח בן זונה של מחשב אלק ומה בדיוק תשחק אליו ? GTA ? חח (דיי ביאסתי אותו :D)

בקיצר מה שבאתי להגיד זה ש80%-90% מהאנשים לא מבינים\איכפת להם מהכרטיס מסך ולכן nVidia זה הדיפולט ושלא נדבר על כמה אנשים באמת קונים משהו יותר חזק מ gf4mx או fx5200 ...

אתה מביו למה אני מתכוון ?

אין מצב שתראה פה קריסה של nVidia

ואם זה יקרה זה לא יהיה טוב בכלל לנו הצרכנים.

מונפול זה לא טוב.

חחחח לפחות הוא ידע שיש לו G-fa חלק מהאנשים שאני שואל אותם לא יודעים בכלל מה דחפו להם במחשב חוץ מהמעבד

פורסם

כל הבדיקות של הr9800pro נגד הgffx5900ultra הם גם ביחס לכסף לכן זה לא פרקטי לי יש gffx5900ultra לחבר שלי יש r9800pro בדקנו אותם על המחשב שלו p4 3ghz וגיגה של ראם הr9800pro היה עם Catalyst 3.7

הgffx5900ultra היה עם 45.23 Detonator בדקנו עם 3dmark 2003 ver 320

הr9800pro קיבל 6000

הgffx5900ultra קיבל 6470

כל הבדיקות שכל הרדאונים עוברים את הגיפורסים עם בגלל שהרדאונים זולים יותר.

פורסם

לפי הבדיקה שלך הFX5900 חזק מהRADEON בכ-7%....כך שבשביל ה7 אחוז האלה...בשביל רוב האנשים לא שווה להשקיע את הכסף

חוץ מזה שהרדאון מומלץ בהרבה מקומות..אז הולכים לפי מה ששומעים (אלה שפחות מבינים)....

וסתם בלי קשר..אני דיי בטוח שמי שקונה את הדגמים האלה (9800P או 5900Ultra) זה לא אנשים שאשכרה צריכים את הביצועים שהכרטיסים נותנים...אלא אנשים שרוצים את ההכי טוב שיש ויש להם את הכסף להשקיע, בשביל הרוב הגדול זה יותר ממוגזם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים