עבור לתוכן

צריך עזרה בבניית מפרט ב-4000 (קונה את הרכיבים בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 (כולל חריגה אפשר להגיע עד 1200$)

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים זה השימוש הכבד היחיד

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680*1050

* באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ...מה שהתקציב יאפשר

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כרטיס קול חשוב לי. הכרטיס הוא למען מוזיקה. אין חשיבות לביצועים שלו

במשחקים\סרטים וכו'. אני משתמש באוזניות Sehnheiser HD555 בלבד

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים לא נחוץ, גם על ה-CD אפשר לוותר

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אסור שהוא ירעיש במידה שמפריע לשמיעת מוזיקה

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אני לא מתכנן אוברקלוק

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה (זה יעשה בחנות בארץ)

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? newegg אלא אם יש הצעה טובה יותר באיזור ניו-יורק

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? לא, אבל גם אין התנגדות לתכונות שימושיות כמו USB3, או דברים שאתם חושבים שיכולים להיות שימושיים בעתיד הקרוב

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? השגעון עם הזכרונות אף פעם לא נפסק, אבל בעקרון לא

סליחה על הפורמט הנוראי, הבולד אשם.

פורסם

שים לב שאם אתה קונה בחו"ל אין לך אחריות על הרכיבים בארץ וברגע שחלק אחד מתקלקל לך זה כבר לא משתלם לקנות בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים